ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо записа пети пореден мач без победа, две греди отнеха радостта на черно-белите
Автор: Стойчо Генов 19:32 / 26.10.2023Коментари (17)5948
©
Отборът на Локомотив Пловдив продължи негативната си серия в първенството. Черно-белите завършиха 1:1 като гости на ЦСКА 1948 в дербито от 15-ия кръг, което се игра на стадион “Витоша" в Бистрица.

Джовани (43-дузпа) отбеляза за "смърфовете", а Георги Русев (15) бе точен за домакините. Двата тима завършиха в намален състав заради изгонването на Елитон и Ангел Лясков.

Така възпитаниците на треньора Александър Томаш останаха на второ място във временното класиране с актив от 31 точки. "Армейците" пък се изкачиха на шеста позиция с 23 точки.

Пловдивчани нямат победа в последните си 5 шампионатни срещи.

Локо стигна до голово положение още в 3-ата минута. Джовани се озова на добра позиция и шутира, но Даниел Наумов изби.

Последваха две ситуации за домакините при които вратарят на Локомотив Динко Хоркаш отрази силен удар с глава на Елитон и шут от фаул на Педриньо.

В 15-ата минута ЦСКА 1948 откри резултата. Това стана след груба грешка на Ангел Лясков при изнасянето на топката. Георги Русев му я отне, напредна малко и с шут от границата на наказателното поле простреля Хоркаш, който дори не мръдна.

В 43-ата минута Джовани получи в наказателното поле, финтира Ерденис Гурища, който го фаулира. Реферът Ивайло Стоянов отсъди дузпа, а тя бе реализирана от Джонави за 1:1. Това бе гол №7 през настоящия сезон за бразилеца, който не беше се разписвал през последните 6 мача на своя тим.

Малко преди почивката Локомотив пропусна златен шанс да направи обрат. Алфа Конте бе изведен отдясно сам срещу вратаря. Вляво от него свободен бе Георги Минчев, но Конте предпочете да шутира силно и топката профуча над напречната греда.

В 50-ата минута "смърфовете" пропуснаха още едно страхотно положение. Камдем проби отдясно и подаде към Георги Минчев в наказателното поле. Той върна по земя към озовалия се в чиста позиция Бабакар Дион, а изстрелът на белгиецът срещна гредата.

Осем минути по-късно Даниел Наумов спаси отбора си от второ попадение в мача. Вратарят на ЦСКА 1948 изби страхотен удар от близко разстояние с десния крак на Христо Иванов.

В 80-ата минута късметът отново избяга от Локомотив. Алфа Конте открадна една топка от Ивайло Чочев на аутлинията, напредна и подаде към Георги Минчев. Той шутира с левия крак, топката рикошира в тялото на Елитон и се отби от напречната греда.

В края на мач се получи меле в централната част на терена, при което Ангел Лясков от Локо получи втори жълт картон, а Елитон от домакините бе изгонен с директен червен картон заради удар срещу Димитър Илиев.

В 93-ата минута Ивайло Стоянов отсъди дузпа за домакините за фаул на Динко Хоркаш срещку Симеон Петров. След дълго преразглеждане от VAR сингализираха на рефера сам да види ситуацията, след което дузпата бе отменена.

Локо игра в състав:

Динко ХоркашАнгел Лясков, Хорхе Сегура, Мартин Паскалев, Оливер Камдем, Христо ИвановЕвандро (87- Ивайло Иванов), Бабакар Дион (78- Петър Андреев), Джовани (72- Димитър Илиев), Алфа Конте, Георги Минчев.

Още по темата: общо новини по темата: 771
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
25.04.2024
25.04.2024
предишна страница [ 1/129 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Треснахме истинското Локо, сега идва ред и на измисленото!!!
0
 
 
Двата най-фалшиви отбора. Едните самозванци, другите цигани с корени в Кюстендил. Циганите още им държи влага откакто ги треснахме насред обновеното им стадионче. Станаха за срам пред цяла България. Ах, колко жалко е да си черно-бял мангал!!!
0
 
 
Две греди.Лакомията на Конте и една точка.Само Локо пд.
0
 
 
Цесика и Лефски има два мача по малко , а лудите 3 мача . така че сме реално на 5 място ,скиваш ли. сига и папагалите кат ни ударят и става срашно
0
 
 
Един Великан навдига снага! Само Ботев Пловдив! Красота! Вяра! Борба!
0
 
 
Двата най-фалшиви отбора станаха за смях пред цяла България. Кюстендилците още ги боли откакто им го сложихме на обновеното стадионче. 0:2 съвсем лекичко още им държи влага. Ах, колко жалко е да си черно-бял мангал!!!
0
 
 
Хубав мач за Локо пд.Пак две греди .Да отстъпихме първото място ,но нека слезем на земята.Идва мач с папагалите .Там ще се види за къде сме тръгнали.
0
 
 
Браво,шампиони!!!саде Адама Сотката и бай круши Говедаре а,юруууш апапи купата е наша, Сотката е мангизлия.
0
 
 
Загубихме 2 точки! Надиграхме числата. Ударихме 2 греди , но и направихме грешки. Да надиграеш отбор, като числата е добър знак. Дано срещу селските съдбата ни върне това, което късмета ни отне в изминалите 2 мача. В дербито всичко е възможно.
+3
 
 
За кой ли път ние си вкарваме головете с това ганкино изнасяне на топката.Вече четвърти гол на Лясков от замотване,избутване и отнемане на топката.За пропуските да не говорим, има отбори с едно положение вкарва 3 гола ,ние със сто нищо.Дано с папагалите да имаме повече късмет
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: