ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (16) | Вчера (9)
Илко Пиргов изпусна дузпа в последния си мач, понесоха го на ръце
Автор: Стойчо Генов 20:22 / 07.07.2023Коментари (18)6199
©
Локомотив (Пловдив) завърши 1:1 срещу Марица (Пловдив) в последната си контрола преди началото на новия сезон в Първа лига. Двубоят се игра на стадиона в "Лаута" и бе бенефис за вратарят Илко Пиргов.

Още в 8-ата минута новото попълнение на домакините Ангел Лясков проби по левия фланг и бе съборен в наказателното поле. Феновете на Трибуна Бесика започнаха да скандират името на Илко Пиргов, приканвайки го той да изпълни отсъдената дузпа. Опитният страж шутира в долния десен ъгъл, но колегата му от Марица Илия Николов отрази удара.

Пет минути по-късно играта бе спряна за няколко минути, за да се уважи Илко Пиргов в последните му мигове като футболист. Той бе заменен от Динко Хоркаш, а съотборниците му го вдигнаха на ръце. След това двата отбора направиха шпалир и всички до един поздравиха Пиргов. Той получи получи специална награда от легендата на Локомотив и българския футбол Христо Бонев, а след това подари фланелката си на младия вратар на черно-белите Кристиан Томов.

В 40-ата минута Хорхе Сегура направи груба грешка и позволи на Веселин Марчев елементарно да му открадне топката. След това защитникът фаулира в наказателното поле бившия капитан на Локомотив. Отсъдената дузпа бе превърната в гол от друг футболист, минал през "Лаута" - Мартин Газиев.

В 68-ата минута Локомотив получи втора дузпа в двубоя. Това стана след нарушение на Соломон Джеймс срещу Петър Андреев. Зад топката застана Джовани, който вкара за 1:1. 

Локомотив: Илко Пиргов (15- Динко Хоркаш), Ангел Лясков, Мартин Паскалев, Хорхе Сегура, Матеус, Пиер Зебли, Христо Иванов, Бабакар Дион, Джовани, Димитър Илиев, Алфа Конте

Марица: Илия Николов, Димитър Аврамов, Мартин Газиев, Мирослав Пушкаров, Соломон Джеймс, Стефан Попов, Ифеан Дейвид, Станислав Маламов, Георги Трифонов, Валери Домовчийски, Веселин Марчев.
Още по темата: общо новини по темата: 775
28.04.2024
28.04.2024
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
предишна страница [ 1/130 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Илко е истински шиит, само локо и исляма!
на 07.07.2023 г.
+2
 
 
Жълти мюсюлмани , като изпратихте Ушко помните ли ? Тоше не плачи, те не те заслужват хахахахахахахахахахаахахахахахаа коматевския цирк няма свършване жълти кюрди!
+2
 
 
Братя канари, помаци, цигани! Хайди да ни са излагами, ами да понаместим бахурити и питъта, чи са подават от наранената ни жълта трътка. То са е видяло, чи пак ша сми брашняния чувал на групата, ами поне да си мълчим. А тоя отдолу фекала с многото никове само на излага. Не е му е лесно с тоя татко, дет го шляпа всяка вечер с парафинения
0
 
 
Това животно папагала не му стигнаха шест шпека в г*за ,това жълто недоразмение и пета в г*за и пак не му стига .Какво искате още жълтури ???Що за селяни сте .
-2
 
 
срам, нямахми 50 човека , даже мойто айше не дойде да го испрати, а го харесваше на него
0
 
 
Отборът показва голям потенциал, просто му трябва време. А и когато запее Локомотивската публика 90 минути, потенциалът на отбора се удвоява. п.с. жълтури бегачи, не се занимавайте с мен, а си гответе оправданията, за да не си вдигате телефона на Лаута Арми, другият вариант е за 30 секунди пребити и с вдигнати ръце, унижение много по- голямо от моята гавра с вас...
-1
 
 
Много големи, страхотна публика! Събрахме 100-тина човека, за да изпратим Илко! Голям Илко - Голяма публика!!!
+1
 
 
Браво машини, вие си знаете, че най-важното е да шибъти жълтите на 16-ти. Шибъй тая долна жълта сган.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 07.07.2023 г.
-3
 
 
Стикс, къде бре плешива ковро? Айде пиши , стига с дясната ръка , ше ослепееш , отрепко.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Виктор Николов отново спечели шампионата по картинг на писта "Лаута"
Разкриха част от хореографията на бултрасите за мача с ЦСКА-София
Юношите на Ботев сгазиха Етър за едно полувреме
Ботев може да загуби седмата позиция
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: