ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Слабо, безидейно и вяло! Пропадането на Локомотив продължи и срещу Левски
Автор: Стойчо Генов 19:27 / 02.12.2023Коментари (24)8571
© ПФК Левски
Отборът на Локомотив Пловдив загуби от Левски с 0:3 като гост в дербито от 19-ия кръг на Първа лига, което се игра на стадион "Георги Аспарухов".

Кристиан Димитров (14), Уелтън (42) и Рикардиньо (85-дузпа) се разписаха за домакините.

Така възпитаниците на треньора Александър Томаш продължиха слабото си, безидейно и изключително вяло представяне в шампионата. Те имат само една победа от последните си 9 срещи. Пловдивчани останаха на четвърто място във временното класиране с актив от 35 точки.

Левски е шести с 32 точки, колкото има и ЦСКА 1948. "Сините" сложиха край на серията си от 5 поредни мача без победа в родния шампионат.

В 9-ата минута локомотивци отправиха първия точен удар в мача чрез Бабакар Дион. Вратарят Пламен Андреев не се намеси по най-убедителния начин, но все пак успя да боксира топката. Това се оказа и единствената ситуация през първата част за черно-белите, които бяха твърде пасивни и безлични в представянето си на терена.

В 14-ата минута Левски откри резултата след стандартна ситуация. Марин Петков центрира от корнер на първа греда, където Кристиан Димитров изпревари Ангел Лясков и засече в мрежата за 1:0. Топката не бе трудна за вратаря Динко Хоркаш, но той допусна грешка и не успя да я отрази. Това бе втори гол с екипа на Левски за Димитров, който е юноша на Локомотив Пловдив, но първите си мачове в професионалния футбол изигра за Ботев (Пд).

В 42-ата минута след нова грешка на черно-белите се стигна до втори гол. Националът Христо Иванов загуби елементарно от Фадига в центъра на терена и последва извеждащ пас по левия фланг към Уелтън. Бразилецът напредна и с техничен шут с левия крак прати топката в далечния ъгъл на Динко Хоркаш за 2:0.

Две минути след почивката съдията Валентин Железов отсъди смешна дузпа за падане на Дарлан, след като Мартин Паскалев стигна първи до топката и я изчисти. Реферът получи сигнал да преразгледа ситуацията и след като го направи, отмени решението си.

Десетина минути преди края Лео Сена извърши огромна глупост. Бразилецът стигна първи до една топка в наказателното поле, след което умишлено удари с ръка намиращия се зад него Рикардиньо. След намесата на VAR Валентин Железов посочи бялата точка. С изпълнението на дузпата се нагърби потърпевшият, който вкара за 3:0.

В добавеното време Джовани и влезлият току-що Ивайло Иванов отправиха точни удари, но вратарят на Левски Пламен Андреев се намеси адекватно.

Локо игра в състав:

Динко Хоркаш, Оливер Камдем, Хорхе Сегура, Мартин Паскалев, Ангел Лясков (90- Кристиян Пешов), Христо Иванов (46- Лео Сена), Евандро (90- Ивайло Иванов), ДжованиБабакар Дион (70- Петър Андреев), Алфа Конте (46- Георги Минчев), Димитър Илиев.

Още по темата: общо новини по темата: 776
30.04.2024
28.04.2024
28.04.2024
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024
предишна страница [ 1/130 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на 100ян40
премахни филтъра

-1
 
 
Туя дофтор шо ги спря тия апчета ко убаво ритайме немоиш на спръ къс ни бее мейданя.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Китайци луднаха по бивш ас на Локо, след като ги качи на върха
Дубълът на Локо приема днес Левски (Карлово) на "Лаута"
Томаш вариант за треньор на ЦСКА-София след смяната на властта
Крушарски: Поредно решение, което съсипва футбола! Щетите ще са големи!
Георги Минчев не спира да бележи в Кипър, направи го в трети пореден мач
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: