ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Слаб Локомотив спря рекордната си серия на чужд терен
Автор: Стойчо Генов 14:39 / 25.11.2023Коментари (23)6275
©
Отборът на Локомотив Пловдив прекъсна още едно от историческите си постижения, които записа през настоящия сезон. Черно-белите представиха много слаба продукция и загубиха от Ботев (Враца) с 0:2 в мач от 18-ия кръг на Първа лига, който се игра при тежки атмосферни условия на стадион “Христо Ботев" във Враца.

Двубоят закъсня с 15 минути, за да може да бъде почистен теренът от натрупалия сняг. Даниел Генов (20) и Марко Мажога (57) се разписаха за домакините.

Поражението спря рекордната серия на пловдивчани от 9 поредни шампионатни гостувания без загуба. Така възпитаниците на треньора Александър Томаш останаха с актив от 35 точки на четвърто място във временното класиране.

Ботев (Враца) пък сложи край на серията си от 6 поредни загуби в шампионата и вече има 13 точки, но остана на предпоследното 15-о място.

Черно-белите сякаш се настроиха по-бързо към тежкия терен и до 10-ата минута отбелязаха две попадения, които бяха отменени заради засади. Заради липса на бели линии по терена VAR не можеше да се използва при "тънки" ситуации и се разчиташе единствено на преценка на страничните съдии.

В 7-ата минута Димитър Илиев изведе Петър Андреев зад отбраната на врачани и младежкият национал прати топката в мрежата на домакините. В 10-ата минута Евандро центрира от фаул към наказателното поле. Там топката бе отклонена към Димитър Илиев и той я прати зад вратаря Федерико Бариос, но голът отново не бе зачетен.

Така се стигна до 20-ата минута, когато домакините откриха резултата. Браян Переа бе изведен по десния фланг и почти от тъчлинията центрира към границата на малкото наказателно поле. Там Даниел Генов учудващо бе оставен непокрит и засече с глава в мрежата за 1:0.

В 54-ата минута След центриране от фаул Ангел Лясков засече от въздуха с левия крак в мрежата на противниковата врата. Това попадение също бе отменено заради засада на левия бек.

Три минути по-късно Ботев (Враца) удвои преднината си. Марко Мажога преодоля елементарно Ангел Лясков и отправи шут в близкия ъгъл на Динко Хоркаш. Вратарят на Локо опита да улови топката, но тя се промуши под плонжа му и премина голлинията за 2:0.

Малко по-късно защитник на Ботев изби с глава една топка в наказателното поле, след което тя се удари в ръката му. Въпреки претенциите за дузпа на черно-белите, такава не бе отсъдена след разглеждането от VAR.

Локо игра в състав:

Динко Хоркаш, Оливер Камдем, Хорхе Сегура, Мартин Паскалев, Ангел Лясков, Георги Каракашев (72- Бабакар Дион), Кристиян Пешов (46- Джовани), Евандро, Петър Андреев (46- Алфа Конте), Димитър Илиев, Георги Минчев.

Още по темата: общо новини по темата: 772
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
25.04.2024
предишна страница [ 1/129 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на ицо1
премахни филтъра

+2
 
 
Екскурзиянти …… никакво желание днес!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: