ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Силен Локомотив разгроми Ботев (Враца) и изскочи на първо място в класирането
Автор: Стойчо Генов 23:10 / 31.07.2023Коментари (25)5873
Локомотив Пловдив зарадва привържениците си с втори пореден силен и резултатен мач от началото на новия сезон, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Черно-белите разгромиха Ботев (Враца) с 4:0 в двубой от третия кръг, който се игра на стадиона в "Лаута".

Хорхе Сегура (22), Георги Минчев (27), Бабакар Дион (81) и Петър Андреев (90+6) се разписаха за пловдивчани, които играха близо половин час с човек по-малко заради изгонването на Ангел Лясков.

По този начин възпитаниците на треньора Александър Томаш имат вече актив от 7 точки, който ги изкачи на първо място във временното класиране.

Преди началото на двубоя футболистите на Локомотив излязоха с фланелки с надпис "Нина, с теб сме" в подкрепа на дългогодишната служителка в клуба Нина Вангелова, която е в тежко състояние в "Пирогов".

Резултатът бе открит в 22-ата минута. Бабакар Дион центрира от корнер на близка греда. Топката се удари в главата на защитник на Ботев и Хорхе Сегура с атрактивен шут от въздуха с десния крак я прати под напречната греда за 1:0. Това бе втори гол за колумбийския защитник с екипа на Локомотив.

Само 5 минути по-късно "смърфовете" удвоиха преднината си. Димитър Илиев подаде към Бабакар Дион, който обаче в борбата си с Момчил Цветанов се размина с топката. Така се получи извеждащ пас за Георги Минчев зад отбраната на гостите. Последва силен шут между краката на вратаря за 2:0.

В 66-ата минута локомотивци останаха с човек по-малко. При едно дълго подаване Браян Переа от гостите се устреми към Динко Хоркаш, но пред наказателното поле бе фаулиран от Ангел Лясков. Реферът Ивайло Ненков вдигна директен червен картон на защитника.

В 81-ата минута черно-белите направиха преднината си класическа. Влезлият на смяна Алфа Конте даде перфектен извеждащ към Бабакар Дион. Белгиецът овладя с едно докосване и при второто насочи топката с левия крак зад вратаря Красимир Костов за 3:0.

Дълбоко в добавеното време 19-годишният юноша на Локомотив Петър Андреев фиксира крайното 4:0. Младокът не се отказа да пресира вратаря Красимир Костов, отне му топката и от малък ъгъл я прати в мрежата.

Локо игра в състав:

Динко Хоркаш, Матеус, Хорхе Сегура, Мартин Паскалев, Ангел Лясков, Христо Иванов, Евандро (73- Кристиян Пешов), Джовани (62- Алфа Конте), Бабакар Дион (85- Петър Андреев), Георги Минчев (62- Георги Каракашев), Димитър Илиев (85- Калоян Костов).

Още по темата: общо новини по темата: 772
27.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
26.04.2024
25.04.2024
25.04.2024
предишна страница [ 1/129 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на alexsp
премахни филтъра

0
 
 
Томаш не успя да докара до Х мача,въпреки,че направи всичко възможно.Какво постигаме с това изнасяне на топката?Добре ,че започнаха да не го слушат.И 4 гола са плод на футболистите,а не на тъпата му тактика.Да не говорим и смените без никаква логика.Дано момчетата да да имат и занапред късмет.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: