ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Юноша на Левски се е разбрал с Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:43 / 01.08.2014Коментари (13)4766
© Bulphoto
Балтанов игра през миналия сезон за Черноморец
Халфът на "Левски" Лъчезар Балтанов може да се счита за сигурно ново попълнение на "Ботев" (Пловдив), пише "Меридиан Мач". Халфът се е договорил с "канарчетата" и в близките дни ще се присъедини към подготовката на тима.

Лично наставникът на "жълто-черните" Велислав Вуцов е лобирал за трансфера. Той е водил преговорите със "сините", като е получил съгласие за идването на футболиста от спортния директор Георги Иванов-Гонзо. Балтанов ще бъде част от новия проект на пловдивския отбор.

"Ботев" прави селекция по време на първенството, тъй като чужденците обявиха, че ще напуснат клуба. Лъчезар Балтанов ще играе под наем под тепетата, но "канарчетата" ще могат да го откупят през лятото. Така той ще стане вторият играч, който "сините" преотстъпват на конкуренти в "А" група след Антон Огнянов в Локомотив (София).

Балтанов игра през миналия сезон за Черноморец, където носи капитанската лента. През лятото той стана първия трансфер на "Левски", като се върна на "Герена" като свободен агент. След идването на Георги Сърмов за Балтанов стана трудно да спечели титулярно място.
Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+11
 
 
Вили Вуцов си знае работата недейте да му се бъркате.Сега мисли за защитата и халфовата линия,а след това ще вземе и двама добри нападатели.Радвам се че Стаховяк,Иршак и Вандер остават,според мен повече чужденци не ни трябват.Лично аз не съжаляжам за нито един от тези които напуснаха.Успех Канари.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+7
 
 
Нямаме никакви основания да мрънкаме, и да недоволстваме. Големите претенции ще трябва да ги отложим! Не можахме да задържим Педро и Сърмов, не сме в цветущо финансово състояние, тегне неизвестността! Кой тогава можем да очакваме да дойде! Отговорните фактори са преценили, че Балтанов ще бъде полезен. Сигурно има по-добри халфове от него, но дали са по нашите възможности на настоящия етап! Надявам се да се финализира сделката, и да му пожелаем на добър час!
+10
 
 
Да избереш Сърмов пред Балтанов?!? Благодарим ви господин Инжинер, отървахте ни от Сърмов, от Педро, от Минев,а като прибавим и Домо със здраве да си ги ползвате ! Лъчо не е лош халф, но не мисля че е за Ботев, дано ме опровергае, все пак го вземаме под наем и ако нещата не вървят винаги можем да го върнем на Левски!
+1
 
 
Този щом от Сърмов не може да си отвоюва място значи не е за Ботев.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: