ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Любо Пенев сменя политиката на Ботев, залага на българското
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:00 / 10.06.2014Коментари (55)13276
© Plovdiv24.bg
Новият старши треньор на Ботев Любослав Пенев е останал впечатлен от условията на базата в "Коматево", която е инспектирал в компанията на администрауивния директор Иван Йотков.

Националният селекционер е проверил качеството на тревното покритие на всеки един от терените, разгледал е хотелската част и възстановителния център на футболния комплекс.

В Ботев се очаква промяна в селекционната политика. Познавачи на стила на селекционера на България твърдят, че се спира с търсене на попълнения от Румъния и други първенства в Европа като холандското и френското. Вероятно ще се погледне към български играчи, както Ел Голеадор процедираше и в ЦСКА, и в Литекс.

Първата цел е стабилен централен защитник, а вариантите на пръв поглед никак не са много. Сред тях се очаква да са Илия Миланов и Николай Бодуров, национали от Литекс.

Освен това ще се търсят вътрешен халф и вратар, който да е конкурент на поляка Адам Стаховяк.

Източник: в. "Труд"

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
така трябва да е това е правилния път ....сега ни остава само да си поткрепяме отбора сигурен съм че ще видим един друг Ботев не като страхливия мърлйо
+1
 
 
Ботев при завръщането си в А група обяви подобни намерения. За съжаление, те не бяха осъществими! Преди Любо, и Феро се пробва на българския пазар. Лошото е, че класни български футболисти останаха вече само в Лудогорец, Литекс, Левски и ЦСКА. Тези четири отбора са ни конкуренти за призовите места, и биха завишили трансферните цени специално за нас! Разликата е, че тогава школата ни беше на нула, а сега вече дава първи плодове!
-5
 
 
много ясно-няма Южен поток, няма крадене, няма кинти за за скъпи мюсюлмани и остават нашите турчета да подритват топчето на село
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+11
 
 
Румънското първенство си беше схема на Мърлю, да лапа комсионни в тандем с Кривото и мамалигарските мениджъри!И Кривото и Мърлю ще си върнат награбеното,време е Ботев най-после да разчита на школата си и млади българлски играчи!
+12
 
 
защитника и вратаря нека да са българи, но за вътрешен халф не бива да се изключва варианта да е чужденец ..... .......... ..... в България няма кой знае колко качествени халфове които да връзват играта на отбора ---- всички които биха ни вършили работа на този пост са с договори и не биха ги пуснали при нас... И в националния отбор се вижда с просто око, че няма българин който да може да дирижира отбора и да създава голови положения за нападателите. Не случайно в последните квалификации трудно вкарвахме голове, но за сметка на това Любо добре беше наредил отбора в защита. Успех в БОТЕВ, Любо...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: