ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стяуа купува и Хамза до края на седмицата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:51 / 07.08.2014Коментари (5)4731
© Plovdiv24.bg
Тунизийският нападател на Ботев (Пловдив) Юнес Хамза е пред трансфер в Стяуа, съобщават румънските медии. Както е известно, във вторник "жълто-черните" постигнаха споразумение с гранда от Букурещ за трансфера на румънския национал Серджан Лукин и централният бранител премина на "Генча".

Стяуа обаче иска да привлече и Хамза, тъй като се надява да се подсили за евентуално участие в групите на Шампионската лига. Преди това обаче румънският гранд трябваше да се справи снощи с казахстанския шампион Актобе у дома, първата среща завърши 2:2.

Хамза не беше картотекиран за двубоите на Ботев (Пловдив) в Лига Европа и може да вземе участие в евродвубоите на Стяуа. Тунизиецът вече е уточнил личните си условия със Стяуа, но Ботев (Пловдив) и румънският клуб все още не са се разбрали за цената на тарана.

Според агента на Хамза всичко трябва да е ясно до края на седмицата. Парите, които пловдивчани търсят за тарана, са над един милион долара.

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
И според мен Хамза е добър футболист. В момента не е в оптимално състояние, и трудно ще му се вземе реалната цена. Радващото е, че има нагласа в клуба, той да не бъде продаван на всяка цена. "Не са му счупили двата крака, че да го продаваме за една десета от цената му". Ако до края на сегашния трансферен прозорец, поради незадоволителното си функционално състояние, не можем да го реализираме за истинската му цена, от ръководството са готови да изкара сезона с отбора, и евентуално да се търси продажба през следващия прозорец! Според Вили, той е най-конвертируемият наш играч!
+3
 
 
Хамза и в ноктите е футболист. Нямаше достатъчно време да разгърне целия си потенциал при нас по ред причини. Но и за малкото време, което игра тук направи невероятна успеваемост. Ще съжалявам много за него.
+3
 
 
Хамза е добър играч но си прав за надутата цена на играча,благодарение на медиите и Мъри.
+5
 
 
Тоя за съжаление ще си стой при нас докато не му изтече договора няма кой да го взима и да го чака тепърва да се интегрира във нов отбор.Такива талибани много трудно могат да бъдат продадени за толкова много пари но за съжаление ония Мърляч за собствена далаверка дадоха сумати пари за тоя и сега трябва да се избиват малко или много тези пари .Тоя ако беше чак толкова класен футболист досега да са го взели 100 пъти но за съжаление платените медии при нас го направиха голямата работа без грам покритие този сладур и сега ще му сърбаме попарата
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Мертенс тренира с отбора, Ботев почна подготовка за "моряците"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: