ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Тервел Златев: Отлагането спъва плановете на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:43 / 12.06.2014Коментари (4)7052
© Plovdiv24.bg
пълнителният директор на Ботев Пловдив Тервел Златев заяви, че отлагането на заседанието на Апелативната комисия е в ущърб на плановете на ръководството на "канарчетата": "Решението на тази комисия касае много организационни въпроси, които в Ботев трябва да решим. Сроковете вече са много кратки. Мачовете за Лига Европа са на 3-и и 10-и юли. На една от двете дати ние ще домакинстваме в Бургас. Искаме да подготвим сезонните карти, цените им и нашите фенове да ги закупят. Искаме да предложим политика, която е насочена изцяло към тях. Това решение ни спъва, тъй като в момента сме с висящо наказание от 3 мача!"

Златев разкри и защо се е стигнало до отлагането на днешното заседание на АК: "Бяхме надлежно призовани да се явим на заседанието на Апелативната комисия днес, тъй като внесохме жалба относно решение на Дисциплинарната комисия във връзка с инцидентите във финала за Купата на България с Лудогорец в Бургас. Минути преди да започне заседанието бях известен от председателя на Апелативната комисия, че същата няма кворум и заседанието се отлага за 24 юни от 14 часа!"

"В нашата жалба посочихме доста подробно мотивите ивъзраженията срещу решението на Дисциплинарната комисия. Но сега не искам да коментирам предварително дали ще уважат жалбата ни. Смея да твърдя, че в Апелативната комисия има достатъчно добри юристи и професионалисти, които да вземат най-правилното решение. Ние държим да се взема решение на база на дисциплинарният правилник, нормативната база и документи на БФС", завърши един от босовете на Ботев.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Циганите нямат спирачки.Долният коментар на един дегради=рал идиот го доказва.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 12.06.2014 г.
+23
 
 
Истината е, че Борислав-косата е един самозабравил се деградирал индивид и иска да покаже, че все още е силен. Сигурно чака - поклон от Цв.Василев? Сбъркал е човека и времето. Алкохолният делириум не му позволява да контролира нещата в т.нар. БФС, нещо повече - иска всички да са му в краката. Но, не е познал. Тоя гад е най-противния и пропаднал тип в последните 50-60 в Бг. В София никой лоша дума не казва за баща му и за дядо му, но тоя е най-големия наглец във футбола ни. Поради схемата и структурата на избор на президент на БФС, тоя шушумига е несменяем, както се оказа и Батето - но, онзи поне беше великодушен и тип аристократ, докато тоя е просто един цървул, алчен за пари и силно корумпиран.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: