ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри гони Везалов, Кривия иска ярост
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:17 / 24.03.2014Коментари (43)8835
© Plovdiv24.bg
Дните на Димитър Везалов в Ботев са преброени. Той може още тези дни да си събере багажа. Сигурното е, че няма повече да помирише терен. Защитникът разочарова с изявите си срещу Левски и с несериозно поведение в тренировките. 

Треньорът Станимир Стоилов ще прави чистка през лятото и на други играчи. В края на сезона специалистът ще направи анализ, на чиято база доста ритнитопковци ще се сбогуват с мястото си на Колежа. Неделя за "канарчетата" бе почивен ден. 

В понеделник обаче ги чака конско от страна на Александър Александров. Спортният директор е бесен от бездушието, демонстрирано на "Герена". "Някои футболисти не защитават името и претенциите си. Липсва ни хъс и ярост в играта. Не може да се хвърлят само когато играем в Пловдив", каза Кривия.

В сряда Ботев отново ще заложи на титулярния си състав срещу Черно море. Болки в гърба има Доре. Конгоанецът обаче ще стисне зъби за пореден път.



Източник: в. "Стандарт"
Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 24.03.2014 г.
+6
 
 
С говедата уговорка,бог да пази БОТЕВ идва време за борба...
+5
 
 
Левски ни вкарва голове в 11-та и 16-та минута. Преди това има още две положения, едно от което като по чудо не влиза след удар в гредата от наш футболист. Най-слабата ни част в отбора е халфовата линия. Не можем да изнесем топката, няма точен пас. Злият гений обаче се оказа Везалов! Понеже е "говедо", и го пускат на кучетата да го разкъсат! Говори се в политиката за "задкулисието"! От раздадените "куфарчета" с парите през 1990 год., до сега, има мистична сила в обществения ни живот, която я чувстваме. Везалов имал несериозен подход в тренировките. Пускат го с още куп резерви, срещу Левски в София. Как де не си помислим отново за "задкулисието"! Почти всички стигнаха до извода, че това не е решение на Мъри, Кривия! Абсурдно е да е решение и на Цветан Василев! Кой е зад кулисите!
+10
 
 
Подобен цирк и на Коко трупата неможе да направи.Как е възможно така да ни унижавате и да се подигравате с нас феновете вие срама нямате ли боклуци мръсни ВЪН ВСИЧКИ ГОВЕДА ОТ ОТБОРА НА МОМЕНТА стига сте си бърсали ръцете с други
+8
 
 
С изхвърлянето на Везалов ли ще се опитате да ни измиете очите за този уреден мач?!? е*аси контролната среща! Юноши и резерви, и от 2-та отбора, и след двата гола нито едно положение... Да не сте го уредили и на точен резултат? НИЕ ФЕНОВЕТЕ НЕ СМЕ ОТ МАРС, НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА НИ ИЗГОНИТЕ ОТ СТАДИОНА, ЗАЩОТО С ТАКИВА МАЧОВЕ ТОЧНО ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ!
+10
 
 
А Мъри кога ще се разкара? Това е по - важния въпрос!
+12
 
 
Преди няколко седмици дуетът Крив-Прав обясняваха как Везалов е един добър трансфер и ще бъде необходим. Сега разбираме, че проявявал несериозно отношение в тренировките, знаехме, че не е имал един официален мач и просто питаме - как при всичко това той е пуснат в игра в най-важното за всеки ботевист гостуване? Трябва да приемем, че Везалов е виновен за несериозния тренировъчен процес, за неправилния подбор на играчи за мача, за грешната тактика и за отношението на терена?!? Може някой да приеме аналогията ми за крайна, но спортно-техническото ни ръководство започва все по-силно да прилича на абсурдните изказвания на правителството. Доскоро ми беше смешно и нелепо, но вече започвам да приемам всичко това като обидно за интелигентността на публиката на Ботев.
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+16
 
 
Не че защитавам Везалов, но той е играл едно полувреме и вече е определен за некадърник. И то го хвърли срещу Левски ей така от нищото... Почнаха да омръзват оправданията... Отборът нямал хъс.... КОЙ ТРЯБВА ДА ГО НАХЪСА, уважаемо ръководство???
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: