ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се оглежда за нов вратар
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:30 / 06.10.2014Коментари (25)9618
© Plovdiv24.bg
Скаутите на Ботев Пловдив започват да наблюдават вратари, за да има клубът готов вариант кого да привлече през зимната пауза в първенството. 

Това се налага заради почти сигурния трансфер на настоящия титуляр на този пост Адам Стаховяк. Полякът имал две запитвания от клубове от своята родина и ги обмислял. 

Шефовете на Ботев са уведомени за интереса към него и вече са взели мерки в търсенето на нов вратар. В момента резерви на Адам Стаховяк са Михаил Иванов и Стамен Бояджиев, които чакат своя шанс за изява.


Източник: в. "Тема Спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Вън пак заваля ... имате по-важна работа-"КОПНЕЖА"-ХАХАХАХАХАХАХАХА
+6
 
 
Не, че му е тук мястото, но колегата Захариев ме провокира....Как се случи така, че тези избори да са точно на турските скапани празници!?!?!Как го допуснахме така да ни изиграят,как никой не се сети за тия рязани простотии,да се приберат,да им раздават меса,да им плащат билети.....Трябва да се обединяваме хора, че явно всичко се реди по турски сценарии.Бареков и той затвори няма нищо,смешник, един път да стъпи на стадиона и телефона ще си хвърля по него,палячо недъгав...
+12
 
 
Това момче заслужава нашето уважение!Успех му желая, заслужава го!Щом сега показа, че е мъжкар, всеки отбор ще спечели с привличането му.
+13
 
 
Даде повече отколкото някои очакваха от него, не случайно стана според анкетата на феновете първи от всички в отбора, освен това не игра маймунски номера, като някои. Затова от все сърце му пожелавам успех от тук нататък.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 06.10.2014 г.
+12
 
 
Очакваше се, че Адам ще си тръгне. То, тия пари в Полша ще ги взема и в Б групата им. Но като не можем да го спрем - добре, че ръковоството веднага търси вариант за заместник. Мисля, че ни трябва не просто вратар, а много добър вратар. Принципа "един вратар е половин отбор" е много точен. Аз лично не знам някой от нашите резервни вратари би ли могъл да отскочи в нивото си, ако е титуляр - не се наемам на такива прогнози.. За това, просто трябва да се намери много качествен вратар. Предполагам, че има финансов ресурс за това.
+13
 
 
Да си върнат Илия Николов от Черно море. Добър вариант. Канар е пловдивчанин е, а и е по класен от Михаил Иванов.
-4
 
 
Да се поиска Аргилашки пловдивчанин е и сигурно би се навил.
+24
 
 
До като ние се дразнехме,псувахме на (цигани,турци,селяни и т.н.) и то за какво? - за футбол.... то вчера на вот-а , истинските цигани си избраха истинските турци,като гласуваха по един или друг начин за тях!!! И реплики от сорта "Бъдете спокойни дпс ще се разраства!" Е драги ми футболни или по-точно ФОРУМНИ хулигани ВИЕ гласувахте ли?! Така ли ще оставим да ни превземат и да ни стопяват за секунди! И след година -2 няма да се пита в Народното събрание,да се учи ли турски,а ще се пита да се учи ли български! Съжалявам,че тук го пиша това,но на мен лично вече ми писна от случващото се! А на Вас?!
+17
 
 
Жалко, наистина качествен вратар ще си замине...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: