ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Борислав Стойчев разкри защо избра Левски пред Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:37 / 05.06.2014Коментари (6)6081
© beroe.eu
Централният защитник Борислав Стойчев е поред­ният бивш играч на сините, който се завърна на "Герена" това лято. Преди него това сториха Лъчезар Балтанов и Валери Домовчийски. 27-годишният бранител подписа двугодишен договор, а клу­бът плати 50 хиляди лева за правата му на Берое. Пред "Тема Спорт" Стойчев изрази увереност, че през следва­щия сезон Левски ще бъде дал­еч по-силен и разкри защо е предпочел офертата на сини­те пред тази на Ботев.

"Приемам трансфера си уме­рено. През двете седмици, в които преговаряхме, имаше някои разминавания, но се радвам, че ги изчистихме. Вярно е, че имах предложение и от Ботев, но моето жела­ние бе да се върна на "Герена". Затова и Георги Иванов-Гонзо не трябваше да ми каже кой знае какво, за да ме убеди да приема. Наистина в Ботев нещата са по-добре в момен­та, но въобще не съм се влиял от факта, че Левски е в криза и няма пари. Това не ме вълну­ва. Парите никога не са били водещи. Ясно е, че ако имам късмет, те рано или късно ще дойдат", каза Стойчев и продължи:

"Положението в момента на "Герена" наисти­на е доста тежко. Затова трябва да бъдем единни и да излезем от кризата. Пътят ще е труден, но е нужно да направим и невъзможното, за да успеем. Трябва да се стяга­ме още отсега, защото няма никакво време. Вярвам, че ня­ма да имаме проблеми в защи­та. Познавам отлично Кру­мов и някои от останалите момчета, с някои от тях бях­ме в Левски - Балтанов, До­мовчийски, Мирослав Иванов. Георги Иванов хвърля много енергия и дава кураж на всеки. Така ще е и сега. Това ще ни мотивира да вървим напред. Нужно е да имаме взаимно до­верие. Важно е всички да ра ботим като юмрук и с по­мощта на феновете да се върнем на мястото, на ко­ето трябва да е Левски", до­бави бранителят.

Той коментира и отсъ­ствието на сините от Евро­па. "Трябва да направим така, че още през следващия сезон да си спечелим квота. Всяка година целта е една - купа и титла. Въпреки многото промени и факта, че тепърва ще изграждаме отбор, ние отново ще се борим за тро­фей. Вярвам, че ще излезем от кризата. И то още дого­дина. Моята лична цел е да спечеля поне две отличия с Левски. В първия си период взех титлата на два пъти и по веднъж купата, Суперкупа та. Тогава обаче не играех. С Берое взех два трофея, като по ирония бихме Левски за ку­пата. Сега искам да съм ос­новна фигура и приносът ми към отбора да е голям, както и да взема повече купи", каза още защитникът.

Стойчев добави, че се надява да не по­следва съдбата на Димитър Везалов и Иво Иванов, които също преминаха от Берое в Левски, а по-късно си отбеля­заха автоголове.

"Дано не тегне някаква прокоба (смее се). Все пак аз съм третият бранител, който идва от Стара Загора. Честно да си кажа - не съм притеснен. На­дявам се да се представя на ниво и да няма такива нега­тивни емоции", завърши той.

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 05.06.2014 г.
0
 
 
Не иска да играе пред селяни.
на 05.06.2014 г.
+1
 
 
Стадото се Събира.:) :) :)
+4
 
 
Маруло проста ние феновете на Ботев разбираме от футбол повече от тъпия каун и никога не сме те искали пожелавам ти да им начукаш на говедата не един а два автогола.
+7
 
 
Тия пък много обичат уефски бе,тоя както говори все едно ще направи една сви*ка на гонзио
+12
 
 
Аз дори почерпих вече че едно говедо не дойде при нас,
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: