ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Неделев е цел №1 на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:23 / 12.05.2014Коментари (13)7502
©
Футболистът на "Майнц" Тодор Неделев е под № 1 в списъка за селекция на "Ботев" (Пд). Вече дори е имало неофициални разговори с национала.

През пролетния полусезон в Бундеслигата Неделев записа едва двайсетина минути като резерва в два мача.

"Ботев" иска националния халф под наем за следващия сезон. Но ако "Майнц" не е съгласен на този вариант, клубът е склонен дори да преговаря за откупуване правата на бившата си звезда.

Талантът бе продаден за 2,8 млн. евро още в началото на септември 2013-а, но премина в "Майнц" след 1 януари 2014 г.

Няколко дни по-късно немският клуб преведе първия транш от 1 млн. евро, който е и единствен платен досега.

С Неделев многократно са разговаряли треньорът Станимир Стоилов, помощникът му Саид Ибраимов и тим мениджърът Асен Караславов.

"Тодор има договор за още 4 сезона - коментира Любчо Неделев, баща и мениджър на играча. - Ако от "Ботев" искат да си го върнат, да направят оферта на германците. И ако се разберат, чак тогава ще седнем да преговаряме и за личните условия."

Неделев-старши не вярва, че "Майнц" ще пусне българина. Лично клубният президент Харалд Щруц му е заявил, че на Тодор ще се разчита много за следващия сезон. Немският дори предложил на халфа по-добри битови условия и луксозния мезонет на чешкия десен бек Зденек Поспех, който напуска.

През март треньорът на "Майнц" - Томас Тухел обяви, че за новия сезон твърдо ще залага на българина. Но спецът напуска клуба и това ражда въпросителни за Неделев, който в четвъртък в Бургас ще подкрепя бившите си съотборници във финала за купата с "Лудогорец".

Източник: "Труд"

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+1
 
 
КВО СТАВА С ТОШКАТА НЕДЕЛЕВ???НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ПИШЕ НИЩО ЗА НЕГО...ЗАБРАВИХМЕ ЛИ ГО??? ХА!ТОВА ПИТАХ ПРЕДИ ДВА ДНИ!НЯКОИ МАЙ ТРЯБВА ДА ДАВА ПОКАЗАНИЯ!ПРОДАВАТ ГО,ПЛАЩАТ ИМ ПО-МАЛКО ОТ ПОЛОВИНАТА,КУПУВАТ СТО КИЛА РУМЪНЦИ,ПОСЛЕ ПАК ТЪРСЯТ ТОШКАТА?!ИЛИ ТОВА Е ПОРЕДНОТО ПАРЧЕ ИЛИ НЕЩО НЯКОЙ СЕ ДЪНИ...ЩЕ ВИДИМ СЛЕД ТРИ ДНИ!
-4
 
 
Баща му няма да му позволи да се върне - с немските пари баща му на Неделев ще вдигне още една къща в Белозем, няколко трактора и редосеялки! Откъде-накъде ще си връща отрочето пак с Коматево!?
+4
 
 
Изобщо не му трябва да се връща! Едва ли Майнц са се навили да платят една маса пари, само, за да го продадат обратно! Именно, защото е млад ще може да се обиграе в отбора на Майнц. Ако ще го дават под наем, да е в някой голям отбор от Европа. Както всъщност играе Берарди от Сасуоло в Италия - Ювентус са откупили 50% от правата му и са го оставили да играе в Сасуоло. И мачка всеки мач! Успех, Тошко!
0
 
 
Не искам да се връщам назад,но който иска може да се поразрови в написаните от моя страна коментари по въпроса.Тогава си спомням колко минусчета ми нацвъкахте.Неможеш да си продадеш звездата на отбор почти от нашия калибър.КРИВА ЛОПАТО и Тошко ти го прее+а.Ще ше да си играе детето в Залцбург.За трансфера не вярвам,но по добре да се прибира.
+3
 
 
Боже, колко партенки ще има още, не е истина!
+20
 
 
Ако Тошко и баща му имат нещо в главата, по никакъв начин не трябва да се съгласяват на такъв трансфер! Това е не една, ами няколко стъпки назад! Вярно, и аз искам пак да го гледам на Колежа, ама за негово добро е да остане там и да продължи да се бори за място в отбора. Дори само от кондиционна и тактическа гледна точка трябва да си остане там. Който се е върнал тук, не е прокопсал. Справка Наско Курдов, Генков и т.н. По-добре под наем във 2-ра Бундеслига, отколкото завръщане в Бг. И като стана въпрос за кондиция, крайно време е Ботев да привлекат модерни специалисти по физическа подготовка, това е 50% от съвременния футбол!
+5
 
 
Прекалено е хубаво за да бъде истина,но знае ли човек....
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 12.05.2014 г.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+10
 
 
едва ли е възможен подобен трансфер
+6
 
 
Ай стига ве...Зян направиха момчето!Тошко,събирай си багажа и си идвай!Само тук ще срещнеш истинската любов и признание!Кой те продаде...?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: