ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сърмов с шанс да остане в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:35 / 27.05.2014Коментари (30)6228
© Plovdiv24.bg
Георги Сърмов има сериозни шансове да остане в Ботев въпреки колебливата си игра през изминалия шампионат. Това съобщиха запознати с намеренията на старши треньора Станимир Стоилов-Мъри и спортния директор Димитър Димитров-Херо. Двамата били склонни да дадат още един шанс да опитния полузащитник.

Причината за това е, че те искат в халфовата линия на тима да има по-голяма конкуренция за титулярни места. Именно през пролетния полусезон в Ботев се усети липсата на градивни халфове и затова шефовете на Канарчетата търсят футболисти на тези постове.

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Незнам дали видяхде лицето на Сърмов след финала. Нямаше такова изражение. То показваше страх, почит и още нещо докато гледаше агитката.Не знам дали искаше да се разплаче заради загубения финал или защото не е любимец на публиката(най-великата в България). Да се играе пред нашата агитка е привилегия и ако нещо е трябвало да се промени в него, то трябва да се е променило след този мач и след това зрелище на трибуната. Ако няма никаква промяна след първия мач вън. Това се отнася за всички футболисти. За Ботев трябва да се играе със сърце.
+9
 
 
Как може да пуснеш Минев и Ив. Цветков и да запазиш този неграмотен футболист,който неможе дори да спре топката в краката си без да я гони 2-3 метра! Цялото ни треньорско ръководство е за гонене и мисля,че година и половина са напълно достатъчни за да сформираш добър отбор играещ привлекателен футбол. Особено с финансите на Василев и подкрепата на всички нас ,хилядите по трибуните . Спасов остави на Стоилов един отбор с ясно лице и стил. Трябваше само да надгражда,а той си докара своите лакеи и го видяхме до къде я докара ... ДО НИКЪДЕ! СЛЕД 20-30 МИЛИОНА ХВЪРЛЕНИ ЗА ЗАПЛАТИ,ТРАНСФЕРИ,ЛАГЕРИ И ПОДГОТОВКИ РЕЗУЛТАТА Е ПО-ЛОШ ОТ ТОЗИ КОЙТО ПОСТИГНА ФЕРАРИО СПАСОВ И ЗАРАДИ ТОЗИ РЕУЛТАТ БЕШЕ СМЕНЕН!
+8
 
 
Всички миризливи говеда вън от Ботев.. ВСИЧКИ ДО ЕДИН МА..ИЦАТА ИМ МРЪСНА.
+10
 
 
По-добре да си ходи. Няма смисъл да се мъчи. Видя се че не е за отбор като Ботев.
-5
 
 
Много песимизъм и негативизъм се е загнездил в душите на нашите фенове! Имаше свръх очаквания към отбора, и настъпилото голямо разочарование е логично, след като не се постигнаха очакваните резултати и игра. Заговори се, че в ЦСКА играят футболисти от кол и въже, събрани от плажовете, и че в Ботев е направена звездна селекция. Това обаче беше твърде далеч от реалността, за съжаление. Нашият отбор разполагаше общо с четирима халфове - Огнявов, Анисе, Иршак и Сърмов. В ЦСКА дори Галчев, за който още съжаляваме, оставаше извън групата!!! И в другите линии в ЦСКА имаше класни футболисти. Мартин Петров колкото и да е стар, беше полезен, ние нямаме футболист с неговото центриране! Опитите обаче за взимане нещата в наши ръце, тъй като собственикът ни има лоши съветници, ръководството ни е безотговорно и некомпетентно, и треньорът некадърен, е опит за разрушаване на клуба. Иска се търпение, при нас нещата няма да се получат от раз, както в Лудогорец. Но ако сме последователни, и не гоним и назначаваме треньори през месец, през два, сме обречени на успех!!!
+5
 
 
Ако оставят това ДЪРВО значи нищо няма да се промени в любимия ни Ботев. Или по точно никой не иска да има промени , а" прането" да продължава ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 27.05.2014 г.
+4
 
 
Левски дават 1 млн.лв. за него.
+7
 
 
ТРЯБВА ДА МАХНЕМ ГОВЕДАТА ОТ БОТЕВ!ФЕНОВЕТЕ НА СМЕ ЩАСТЛИВИ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: