ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Йордан Христов: В Ботев има спокойствие и дисциплина
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:04 / 20.06.2014Коментари (36)6431
© Plovdiv24.bg
"Най-вече има спокойствие вече в отбора и дисциплина, която е важна за тренировките и за мачовете. Има много време и мисля, че ще се представим на по-добро ниво."

Това заяви националният състезател на Ботев Пловдив Йордан Христов пред БТВ от лагера на канарчетата в Австрия.

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Лошо впечатление ми прави, че единствено феновете на Ботев застават твърдо зад Цветан Василев! Той направи немалко и за Левски. Изгради баскетболния им отбор, станаха шампиони, вкара ги в евротурнирите. Благодарността им не се усеща, дори напротив! Не знам, дали не тържествуват, за извършващите се репресии срещу него!
+7
 
 
Някои "фенове" предвкусват щастливи мигове: Ботев го очаква базпаричие! КТБ е поставена под специален надзор. Това очакват да е фалит, ЦВ да загуби акциите си, или правата си. Само за справка, във Виваком съсобственици са пак ЦВ и ВТБ, и дребни акционери. И за сляпия става ясно, че зад ЦВ стои ВТБ. Какъв фалит, какъв Пеевски, какви 5 лв!!!
+4
 
 
Цигани,гледайте си циганското Недоразумение.Отбора на Пловдив го оставете на пловдивчани.И погледнете от горе статията,а не си давайте воля на бедната фантазия.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 20.06.2014 г.
на 20.06.2014 г.
-4
 
 
Съобщение: Управителният и Надзорният съвет на КТБ са отстранени за срок от три месеца. За същия срок са отнети правата на акционерите на КТБ, които имат над 10 процента от капитала на банката. Това са "Бромак" на Цветан Василев (50,66%) и дружество от Люксембург (30,35%). Излиза, че на Ц. Василев покрай всичко останало, му е отнета привилегията да си прави лична реклама с футбола...
+5
 
 
След изявлението на Цацаров, че разследването срешу евентуалните убийци се прекратява, нещата са се успокоили. По думите на шефът на БНБ Иван Искров причината за драстичното увеличение на тегленията на влогове от КТБ в последните дни е анонимното писмо отпреди няколко дни за разследването срещу подуправителя на БНБ Цветан Гунев."Тази анонимка си свърши работата. Който и да я е пуснал, със сигурност това не е служител на БНБ, но постигна своя ефект и след тази атака, която се получи, драстично се увеличиха тегленията от КТБ. За щастие всички пари се насочват в банковата система по други търговски банки", подчерта Искров. КТБ е под специален надзор за срок от три месеца!
+6
 
 
Всички ни вълнува, какво е положението с нашия генерален спонсор КТБ. В резултат на обиските, в търсене на доказателства за убийство, и арестите на тримата заподозряни, е създадена психоза. Стотици вложители са на опашка, и теглят парите си. Ликвидността на КТБ е намалена. Същата е поискала от БНБ да бъде поставена под специален надзор. Търговията с акции на банката е спряна. ВТБ /външнотърговска банка на Русия/, миноритарен собственик, е изразила готовност да преговаря с БНБ, за да подпомогне КТБ. Много е вероятно, дяловото участие на ВТБ в КТБ да се увеличи. След като приключи цялата сага, ще си проличи, дали политиците и генералите, твърдяли, че КТБ е на ДПС, или на Ахмед Доган, са имали основание!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+7
 
 
,Най-вече има спокойствие и дисциплина''.Показателно откровение на капитана.И така трябва да бъде.Бих добавил йерархия.Относно коментари на мангали бих се въздържал.Комплекса Ботев е от люлка до гроб.Циганина от Коритиба дори и не може да възприеме че големият бюджет е за бази и развиване на ДЮШ.60 милиона евро е цената на Колежа.Парите са в КТБ,а селекцията е за около 3 милиона евро за румънци от началото на тази година.Най-големият бюджет за 4 място е само в малките главички на комплексираните потници.Трудно е да запълниш празното пространство между две големи уши които са кастрирани откъм мозъчни гънки.
+10
 
 
До първи те два коментара,абе смешковци къде вие отбора и къде са ви вчерашните сигурни нови попълнения, изобщо какво търсите в нашите теми,защото ще го намерите в 10 кръг ако все още съществувате.САМО БОТЕВ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Нападател на Ботев изгоря за един мач
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: