ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Любимец на бултрасите напуска "канарчетата"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:36 / 06.07.2014Коментари (41)12983
©
Вече съм се свързал с колеги за трансфер в чужбина, заяви агентът на играча
Нападателят на Ботев (Пд) Вандер Виейра със сигурност напуска потъващия кораб на "канарчетата". Мениджърът на футболиста Джери Перейра коментира пред "Меридиан Мач" ситуацията около своя клиент.

"Точно преди малко се чух с Вандер. Той е притеснен. Казали са им таван на заплатите 3000 евро. Той е чужденец и това не му харесва. Има малко джобни. Не знае кога ще получи другите си заработени суми", разкри бившият защитник на Шумен, Славия и Локо (Сф), който в последните години доведе в "А" трупа едни от най-силнопредставящите се бразилци.

"Търся му отбор и най-вероятно няма да е в България, тъй като няма кой тим от "А" група да му плати парите, които получава. Вече съм се свързал с мои колеги за трансфер на Вандер в чужбина. Малко е вероятно той да остане в Ботев", каза още Джери Перейра пред "Меридиан Мач".

Интересното е, че само преди три седмици Вандер имаше чудесна оферта от казахстанския Иртиш. Шефовете на "жълто-черните" бяха приели да го продадат или поне да го пуснат под наем. Самият футболист обаче отказа и се надяваше да получи повече шансове за изява от Любо Пенев. Малко след това обаче се разигра драмата с КТБ и поставянето й под специален надзор от БНБ, което на практика разруши футболния проект на Цветан Василев.

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 06.07.2014 г.
-5
 
 
Черноморец си търси парите от жълтите клошари : Надяваме се Ботев да си платят щетите от финала и наема за евромачовете. Коментар на''ЛОШО КУЧЕ'' : Не са надявайте, по скоро от умрял писмо и от к...а запис ще получите.
-1
 
 
Вандер Виейра е и мой любимец много добър футболист лично за мен. Абе локо пд с кой игра за лига европа?!?! :D
-5
 
 
Айде идвай си вече бате Миткоо...GRAZIE
-4
 
 
Очаквайте КОМАНДОСА СЕ ЗАВРЪЩА първи епизод
на 06.07.2014 г.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+17
 
 
Пишете си сами бе смешници!Както се казва убий глупака с мълчание!С толкова пари, имали купа,нищо,че трибуните си падат от самосебе си,без трусове дори.А Магарешки се изгаври с тях,като с леки жени.Пусни ми,пък аз после ще ти платя!Ние поне имаме база,и то каква.Имаме и основи на стадион,но основи на няколко месеца.Те със сигурност ще видят как и последната ви основа се срутва.Коко си идва и си тръгва когато и както си поиска,а те Ботев,та Ботев.И с юношите пак ще ви прегазим,тези 6 години са само началото на унижението ви!Говорете си,но дербито ще дойде и пак ще има мълчание!Какво имате, та да си вирите носа?Къде е тая купа?Къде ви е отбора,къде ви са парите,собственика,трибуните,феновете?Една голяма дупка сте,тая година по 500 потника на мач максимум!Комплекса Ботев ще ви довърши, нищо друго не е нужно!Гаврят се с отбора ви,но нали в Ботев има криза,значи сте супер.И така до дъното.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-4
 
 
Какво само пишете минуси? Отговорете нещо остроумно, хехеех, то за да имаш хумор трябва и акъл. Не само не ви е до шеги, но и не ги умеете. Ние като имахме вашите пари станахме шампиони, Лудогорец със същите пари стана шампион, но извинете, аз за титла ви говоря , а вие от четири годишни ще се родите отново , тъкмо влезнахте в детската градина и отново ще ставате пеленачета.НО КОЙ КАКВОТО Е ЗАСЛУЖИЛ, ЗАКРИВАЙЙЙЙЙ!!!!!
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: