ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Брожение в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:27 / 20.05.2014Коментари (16)6967
©
Вероятно на някои много им се иска да ме няма, но съм още на работа - каза Бакалов.
Ветерани на "Ботев" се групират за защита на главния скаут Марин Бакалов след информации, че рекордьорът по мачове в "А" група и бившето ляво крило Атанас Пашев ще бъдат уволнени от клуба.

Върви слух, че те ще бъдат сменени от досегашните помощници на Димитър Димитров в "Черноморец" - Георги Чиликов и Петър Колев.

"Вероятно на някои много им се иска да ме няма, но съм още на работа - каза Бакалов. - Водя се само на книга главен скаут, защото реално отговорям единствено за селекцията в школата."

Източник: в. "Труд"

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А бе този мръсен плъх-барона , не му ли омръзна да се занимава с един от най достойните футболисти и треньори на Ботев - Марин Бакалов ?Що за ботевист е това гадно копеле ?От това напъване срещу Марин , може мръсните му очи да се окачат на ушите му . Или се мъчи със злобните си излияния да си вдигне онова нещо между краката , което явно иначе не може да го вдигне . Що не плюе срещу един Цанко цветанов например . Забрави ли какви циркове разиграваше на мача в Брестник , когата се бореше срещу нас да не бъдем в А група , а сега се радва на спокойно нищоправене в нашия отбор и лапат заедно с кауна суми за които по времето когато Марин и Коцето работеха не са и мечтали. Плоският мозък на този Квазимодо му пречи да прогледа и да разбере , че той и такива като него са най голямото зло за Ботев , и когато се скрият в дупките си , чак тогава ще тръгнем нагоре , или се мъчат да откажат човека с парите и да докарат някой като сел....ят Мръсна смрад нечовешка . Марин Бакалов винаги добре дошъл в Ботев Пловдив .
+9
 
 
Е*аните говеда, които никой истински фен на БОТЕВ не иска в отбора, искат след като си взеха тлъстите комисионни да направят така, че Бакалов да опере пешкира! Да отиват да ядат мустаците на Батков след като е ял чорба! к*р ЗА ГОВЕДАТА И СЛЕД ТОВА ВЪН ОТ БОТЕВ Пловдив!
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+8
 
 
ТВА ОТ "ХЕРО" ЛИ ИДВА ВЕ???АВЕ ЕЙЙЙ БУРГАСКИ ДРИШЛЬО, Я СЕ СТЕГНИ ДА НЕ СЕ ПЕНИШ ПАК...
+3
 
 
Аз предлагам най- напред ние да се вземем в ръце- първо вижте го този под мен- барон ли е пирон ли е - преди 2 години такива бяха един куп, които безпирно тръбяха Мери вън! Сега се сетихме, че Марин е легенда на клуба, а не някой външем , но тогава му намазахме ските, как някакви левскари да го уважават и ценят, като ние самите не го уважаваме и ценим- ето затова сега го гонят!Същото е и с Коцето, с Трифон и много други. Ето и поради тази непоследователност никой няма да се съобразява с нашето мнение занапред!
0
 
 
Легендите са си легенди, те не са храненици. Марин си е легенда и винаги ще си остане такъв, няма работна длъжност легенда в нашия отбор или се бъркам!
+17
 
 
Марин Бакалов е два пъти легенда за мен! Първо като футболист, а сега и като човекът мотор за възраждането ни! Просто не ми се мисли за безумията, ако това за идването на Чиликов е вярно.
+22
 
 
МАРИН БАКАЛОВ БЕШЕ ЧОВЕКЪТ КОЙТО ТИЧАШЕ КАТО ЛУД ЗА ДА НИ УРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕМ ОТ В ГРУПА И ДА ИМАМЕ НЯКАКЪВ ОТБОР! МНОГО ХОРА НЕ ГО ХАРЕСВАТ, НЕЗНАЙНО ЗАЩО, НО ТОЙ Е ЧОВЕКЪТ НА КОЙТО ТРЯБВА ДА СМЕ БЛАГОДАРНИ! ЖАЛКО ЩЕ Е ДА ГО СМЕНЯТ С НЯКОЕ ТЪПО ГОВЕДО КАТО ЧИЛИКОВ! СРАМ!!!!!!
+11
 
 
бароне пий си хапчетата редовно.Тези,които изброяваш са дали всичко за Ботев,разбира се и са получили.Получили са освен материалното,любовта на нас,феновете и уважение завинаги едни от нас.Имената им са написани със златни букви в историята на БОТЕВ ПЛОВДИВ....а ти си никой!
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+15
 
 
ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ МАРИН,САМО НЕГО НЕ ПИПАЙТЕ! ОСТАНАХА НИ САМО ЛЕГЕНДИТЕ,ИМЕТО И ЖЪЛТО-ЧЕРНИЯ ЕКИП ВСЕ ОЩЕ!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: