ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Херо води Чиликов в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:42 / 20.05.2014Коментари (74)7385
© Plovdiv24.bg
Промените в "Ботев" (Пловдив) след идването на новия технически директор Димитър Димитров започват от скаутското звено, пише "7 дни спорт".

Досегашният главен скаут Марин Бакалов ще напусне поста за сметка на Георги Чиликов, който бе помощник на Херо в потъналия в "Б" група Черноморец. Освен бургазлията, в "Ботев" ще работи още един от щаба на Димитров - Петър Колев, който също е гласен за скаут.

Бакалов коментира, че не е бил информиран за рокадата, но знае, че няма вечно да е в "Ботев" и заяви, че е свършил 100% от поставените му задачи.

 

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+7
 
 
ВСИЧКО МАРА ВТАСАЛА, ЧИЛИКОВ ПРИБРАЛА!ТОЗИ БЕЗДАРНИК БЯХ ЗАБРАВИЛ, ЧЕ СЪЩЕСТВУВА!ХЕРО, ХЕРО, И ТИ ВРАТ ЛИ ЩЕ ПРАВИШ ВЕ???ВМЕСТО ФУТБОЛИСТИ ДА ИМАМЕ, МАЙ ПЪРВО ВЪШКИТЕ ЩЕ ДОЙДАТ!ХЕРО, ДОКАРАЙ СИ И ФЕНОВЕ ОТ 'МЕДЕН РУДНИК"!!!
-2
 
 
повечето хора тук са комплексирани от говедата
0
 
 
Ако дойде треньора на Челси например с целия си спортно технически щаб интересно какви ли коментари ще има?
+4
 
 
хичо,коприваров и кръстовчев докарайте некадърни говеда и селекцията,ще е пълна.Още една загубена година заради скаути-лапачи,некадърни говеда, и всякакви знайни и незнайни специалисти наредили се на хранилката.ВЪН ГОВЕДАТА ОТ БОТЕВ Пловдив!!!!!
-4
 
 
Предполагам, че едно от изискавнията на Херо в преговорите с ЦВ е било, да притежава пълната власт в клуба по отношение на всички спортно-технически въпроси. Ако така са се договорили, нито ЦВ, нито друг може да се намесва по отношение на екипа му. За мен, за друг, този на снимката може да не е по-подходящ от Бакалов, но какво от това!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 20.05.2014 г.
+5
 
 
Той мухльо на снимката едно изречеие не може да нареди /чували сме го/, обаче скаут щял да става? И на какъв език ще си комуникира? :D:D:D Пълно дърво беше като футболист, сега ще е съшия дървар! Ама, на Херо солташака - не можем без него.:-((
+7
 
 
Още от самото начало с идването на Мъри, Коцето Видолов твърдо му отказа да е в неговия екип. Сега за мен идването на Чиликов е следващият ясен знак, че Марин Бакалов твърдо е отказал да им бъде нататък съучастник в тези тъмни далавери, които водят нашия любим Ботев към едното нищо. Щом нашите легенди твърдо отказаха да имат нещо общо с Мъри и сие, нищо хубаво не ни чака с изключение на новия стадион! Дано след 1 година да се окаже, че не съм прав! А мнението на хамелеони като Васил Пенев става само за кенефите. Колкото по-рано господин Собственикът го разбере, толкова по-добре за всички ни!
+4
 
 
Толкоз са яли и пили эаедно,няма да ги остави в оная мизерия я!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+10
 
 
Цветан Василев ще разбере за грешките си едва след като похарчи солидно количество пари и стадиона като остане празен. Доведе за президент човек от "уефски"; целия спортно-технически щаб е от бивши говеда; сега и спортния директор е човек който винаги е казвал, че е "уефскар". В допълнение и още двама нови скаути които са играли на ГЕЙарена. Толкова говеда и на ГЕЙарена няма. ТЪжно е за клуб като БОТЕВ Пловдив подобно отношение към човека който възроди клуба като птицата феникс - става въпрос за Марин Бакалов. Но феновете сами сме си виновни - оплюхме Бакала вместо да го подкрепим като наш кадър, а сега ревем, че няма ботевист в БОТЕВ. СРАМ, СРАМ, СРАМ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: