ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите: Сърцето му бие силно, кръвта ври и кипи. Усещате ли тътена?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:07 / 02.07.2014Коментари (21)5276
© Plovdiv24.bg
Ботевисти, приятели, "жълто-черни" момчета,

Катаклизмите, през последните 2 седмици, свързани с Ботев не са най-страшното нещо за клуба ни. Във всяка една институция, особено в България, някак си свикнахме с ненормалното да имаме временни затруднения, да попадаме в кризи. А и ние, ботивистите, много добре знаем какво е това най-старият клуб в страната да бъде жертва на чужди интереси. Знаем, защото 10 години търпяхме изчадието Христолов и се борихме срещу него, но не се отказахме да подкрепяме най-стария клуб в страната.

Както показаха събитията през последните дни, много хора в България си сменят убежденията, политически и национални, когато докоснат властта и куфарите. Бареков е една от тези личности, които ще останат в историята предали собственика на клуба ни и станали причина в поредният опит за затриване на Ботев. Затова този човек сам се нареди нареди редом до нелицеприятния крумовски тарикат, без морал и капка достойнство.

Сега ситуацията е много различна от времето на селския:

Тогава хората не ходиха на стадиона, за да не се пълни касата на клуба.
Сега пък стадионът трябва да е пълен, за да може Ботев да изпълнява плана си.
Тогава "жълто-черното" семейство искаше да се изгони собственика с всякакви средства.
Сега просто трябва да се намери начин за излизане от ситуацията, а Василев да види, че отборът се подкрепя, не от стотици, а хиляди "жълто-черни" сърца, които идват на стадиона за идеята и за емблемата.

Да, щеше да е страхотно, ако стадионът беше готов, ако Ботев имаше стабилен отбор и още малко време школата ни да бъде водеща в страната, за да захранва мъжкия отбор. Тогава клубът ни нямаше да се нуждае от скъпо платени чужденци.

Положителното от цялата ситуация е за юношите ни, повечето от които са стабилни младежки и юношески национали в своите гарнитури. Те ще имат възможността да играя със сърце за Ботев, по подобие на отбора на Литекс от миналия сезон и да си уредят трансфери в големи Европейски отбори. Така не само ще помогнат на Ботев да се самоиздържа, но ще покажем на цяла България, че Ботев е нещо повече от клуб.

Време е и бултрасите да се стегнем!

Ботев не само има нужда от своята вярна публика. Клубът ни ще го има със и без стадион. Клубът ни ще го има и със, и без Хамза, Доре и Анисе. Защото кризата е временна. Страшното би било, ако отборът остане без феновете си, без сърцето и душата си. От това по страшно няма.

Сега всички трябва да си подадем ръка. ВСИЧКИ!

В това число, кметът на Пловдив Иван Тотев и институциите в града трябва да положат огромно старание и проектa стадион "Христо Ботев" да бъде завършен, защото Пловдив е загубен без него. "Колежа" не да остане в забвение, както се случи с Голямата къща, със стадион "Тодор Диев", със стадион "Марица", с Колодрума, с Лаута и прочие. Най-спортният град за последните години вече не притежава едно нормално спортно съоръжение. Помислете за Пловдив борете се за него, за да има поне малко спорт.

Сега е много важно да подкрепяме четата на Любослав Пенев срещу Либертас в Бургас. Да пълним всяка седмица клубната база, да си дадем ясна сметка, че феновете са тези, които ще дърпат отбора напред. Да покажем на футболистите, че този отбор не е изграден на моментни победи и купи, за нас има много по-важни неща от всичко това и го доказахме, че е така.

Ботев е религия, не го загърбвайте заради нечии болни амбиции да разбие всичко.

Подкрепяйте те го, както сте го правили през годините, заради Старика, Райко Стойнов, Иван Сотиров, заради Чико, заради Бенкса, и всички останали.

bultras.com

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
подкрепяйте отбора,не палете пак стадиона
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 02.07.2014 г.
-3
 
 
Около 1000 ще сте + още 1000 летовници и 200 бургазлии. Останалото е филм.
-3
 
 
"Сърцето му бие силно. Кръвта ври и кипи..." Абе съвсем скоро и вашите сърца ще забият така силно, че половината поне ще ритнете бакърчето. Приказката свърши. Балонът се спука. Сега ви чакат нови 10 години из зоните и селата, както беше по Митьово време.Взехте си малко въздух и отново в батака. Там ви е местото папагали прости.
на 02.07.2014 г.
+3
 
 
Ахам ако съдбата не се намеси няма какво да ме спре! Либертас,Санкт Пьолтен,ако някой знае кой идва след това направо да ми запазва място и за там. Дали с Хеброс Харманли или с Щутгарт,няма значение след като другия отбор е Ботев ние сме там заради него. Утре среща пред 13-ти спасителен пункт на Плажа да загреем пради мача,че нямаме тренинг от последните два месеца!
+7
 
 
Утре всички Ботевисти които имат възможност е нужно да подкрепим отбора в този труден за клуба момент,затова и победите ще бъдат още по сладки.САМО БОТЕВ ПД.БОТЕВ Е СТРАСТ,ЛЮБОВ,ГОРДОСТ.....ЛЮБОВТААААА КЪМ БОТЕВ НИКОГА НЕ ЩЕ УМРЕ ......
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 02.07.2014 г.
+10
 
 
Там сме! Яка команда се заформи в квартала. Златю тъкмо донесе билетите. Аз бачках в събота и неделя до обяд, та утре и вдругиден съм айляк. Пълна подкрепа на отбора, за да не ни е срам един ден, че сме се сгушили заради едни софийски помияри, дето посегнаха на проекта Ботев! Да им покажем пак колко сме много, колко сме силни!
+10
 
 
Аз вчера купих 4 билета. Айде канари, всички към Бургас!!! Не искаме и няма да се предадем. Ботев е начина ни на живот и никой олигархичен кръг или временни финансови кризи не ще ни събори. Дядо ми, Бог да го прости щеше да направи същото. Сърцето си даваше за отбора до последно. И аз ще правя същото! Айде канари... Любовта към Ботев Пловдив никога не ще умре, заедно дори в ада ние ще го следваме.
-2
 
 
Съгласен съм, че общината трябва да помогне за спортните бази, Може би приоритет трябва да бъде ст. "Пловдив". Вероятно ше e добре за клубните стадиони да бъдат направени проекти(за ботев вероятно има), но не картинки на аутокад, а да бъдат остойностени и разделени на етапи. Така всеки бъдещ инвеститор ще може да даде своя принос и да помогне, а не средствата да се пилеят. Ето например общината купи за стадиона на ботев 18хил. седалки. Сега може да се окаже, че ще са необходими много по-малко седалки, а останалите пари е можело да бъдат оползотворени за нещо друго
-3
 
 
А феновете кой ще ги подкрепи?Аман вече от подкрепяне, колената чак започнаха да ми се огъват.Е как да подкрепям нещо което явно е нищо.То се вижда, че се мисли най-вече за мангизи, а пък другото каквото дойде.Затова няма спорт такъв какъвто искаме, затова Пловдив отдавна сме последната дупка на кавала, затова нямаме нито зали, нито стадиони та и футболни клубове поне на средно ниво и това нямаме.Който иска нека да си подкрепя нещата, аз не.Когато видя, че стадиона е готов, тогава може и да си помисля, защото има още, като Колодрума,Ст.Пловдив,Марица,Т.Диев, да не говорим за спортната зала Строител, както и зала Олимпиада,която едвам крета...аман да каже вече човек.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Стамен Белчев обяви: Голямата цел е спечелването на Купата на България!
ЦСКА с нова схема срещу Ботев
Халф на Ботев: Завръщам се с бавни стъпки, благодарности към феновете!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: