ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коце Видолов: Измиха си ръцете с мен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:46 / 16.07.2014Коментари (40)9126
© Plovdiv24.bg
Легендата на "Ботев" (Пловдив) Костадин Видолов коментира ситуацията в клуба и отвърна на обвиненията, че е отказал да поеме тима. Магьосника нападна изпълнителния директор на "канарчетата" Тервел Златев и го обвини в лъжа.

"Използваха моето име, за да услужат на Вили Вуцов. Беше ни предложено да водим отбора с лиценза на Марин Бакалов за мача с Либертас. След това щеше да има допълнителна среща за това дали да продължим да работим. Оферта към мен не е имало, така че нямаше какво да откажа", заяви Видолов. 

"Не съм предател и никога няма да откажа на "Ботев". Измиха си ръцете с мен. Ръководството говори с мен, но знаеха, че трябва да откажа. Знам, че преди седмица бяха говорили и с Вили Вуцов", каза още Видолов.


Източник: в. "Меридиан мач"
Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
"След това щеше да има допълнителна среща за това дали да продължим да работим. Оферта към мен не е имало, така че нямаше какво да откажа", заяви Видолов. От този цитат разбираме, че не е имало оферта. "Ръководството говори с мен, но знаеха, че трябва да откажа. Знам, че преди седмица бяха говорили и с Вили Вуцов". От този цитат става ясно, че е имало разговор, на който е имало оферта, и Видолов е отказал, понеже се е очаквало от него да откаже, след като Вуцов е бил изборът на ръководството. Толкова малка статия, с взаимоизключващи се тези. В крайна сметка не става ясно, Тервел Златев има ли основание за изказването си, че Видолов е отказал! Друг въпрос е, че според мен е неприемливо, Видолов, Бакалов и Пенчев да бъдат назначени за треньори на А отбора, и да се обезкърви школата. Няма да е отговорно, в името на моментните успехи на първия отбор, да се неглижира бъдещето на клуба! Одобрявам решението на ръководството. Вуцов и Чиликов са добър вариант за първия отбор. Бакалов, Видолов, Пенчев са нужни на младите, на втория отбор. Видолов е един от най-обичаните ни футболисти. Той ще остане да работи в клуба, убеден съм, че ще осъзнае, че решението на ръководството е отговорно и раумно! Звучи ми непонятно, как може да се мразят говеда, или папагали, и да те стряскат постояно. И в преносен, и в буквален смисъл. В един хотел в Турция, футболистите на Локомотив бяха отказали да се снимат с един голям, пъстроцветен папагал! Разбирам, че има съперничество, приемам да има хъс, дори спортна злоба! Останалото обаче е параноя! Извинявам се на тези, които се чувстват засегнати!
-4
 
 
И какво стана сега? Нова битка срещу новите Христоловци? Явно "това е нашата съдба"... Прави си Бате Наско, но всичко в България отива по дяволите.
+5
 
 
Обръщам се към всички за които ФК Ботев е Любов и Религия! Нека запазим Вярята и Любовта си към Ботев Пловдив. Нека останем единни в името и оцеляването на Отбора! Аз лично не мразя никого, може някой да не ми харесва, но не го мразя, не го правете и Вие!
-5
 
 
Ще си подкрепяме отбора и при първите издънки ще искаме да си отидат Тервел и Вили!
+6
 
 
Всички вече знаят, че има организирана атака срещу Клуба ни от хора на свинята Пеевски! Дудука вече се е свързвал с фенове, а сигурно и с хора от ръководството, да им предлага да се обявяват срещу Цветан Василев! Така, че мислете преди да почвате с хулите и обвиненията, за да не се окаже, че някои продажници точно това целят! Мислете!
-2
 
 
Коце,каруцата,каато се обърне пътища много..
+1
 
 
Престанете да сеете интриги и да създавате напрежение около Клуба ни! Това е само в наша вреда! Нали не вярвате, че Видолов ще даде интервю точно за тази медия, която всички знаем на коя страна е и на кой собственост е! Не се поддавайте на провокациите на хората на свинята и дудука!Джиджев и Златев не са никакви говеда, единия си е ботевист от малък даже. Ръководството ще седнат заедно с Видолов и ще се разберат, като големи хора!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 16.07.2014 г.
+7
 
 
Белия е подмолната душица, дето нагнетява напрежението в клуба. Само търчи при Тервел, подмазва му се и клепи треньорите и другите в клуба. Тоя трябва незабавно да бъде изгонен! Тоя мишок, дето го доведе Юли! То, тия двамата никога не са били ботевисти, де! Вън!
-1
 
 
ВЪН ГОВЕДАТА ОТ БОТЕВ Пловдив!!!Тервелци,Джиджевци и овчи елементи да са аут немедлено!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Момчета, не сме приключили още! У дома трябва да играем още по-добре!
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: