ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бакалов пред раздяла с Ботев, Видолов и Костадинов подадоха оставки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:22 / 15.07.2014Коментари (132)19547
©
Една от легендите на Ботев - Марин Бакалов е пред раздяла с "жълто-черните". Воделият срещу Либертас отбора на "жълто-черните" ще бъде освободен днес от клуба, научи Plovdiv24.bg

В същото време любимеца на бултрасите Костадин Видолов е подал оставка. Това е сторил и Костадин Костадинов. 

Към изходната врата потегли и административен директор Иван Йотков.

Причините засега не са обявени.

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Джиджев и малката перука Златев веднага вън ще намалят заплати а тези двамата взимат по 10000 лв и легендите обратно в клуба
+2
 
 
Съвсем добронамерено ви казвам ВРЪЩАЙТЕ ВИДОЛОВ, БАКАЛОВ И КОСТАДИНОВ! Били сме и във В група и сме подкрепяли отбора повече от тези, които подкрепят софийските грандове в А. Нямам нищо против Вили Вуцов, но така го насаждате на пачи яйца. Не може с интриги, лъжи и долни номера да си правиш игрите и всички да ти пляскат. Ако не върнете тримата, Пловдив ще се превърне в ивицата Газа за вас!
+1
 
 
С ИНТРИГИТЕ КОИТО БЕЛИЯ ПРАВИ ,НАПРАВИ ТАКА ,ЧЕ НИТО ЕДИН БОТЕВИСТ ДА НЕ ОСТАНЕ В НАШИЯ КЛУБ !!!! А КОЛКОТО ДО ИЗГОНВАНЕТО НА ИВАН ЙОТКОВ СИ МИСЛЯ ,ЧЕ ТЕРВЕЛ И СИЕ НЕ ИСКАТ В КЛУБА ДА ИМА ХОРА ,КОИТО РАЗБИРАТ ОТ ФИНАНСИ , ЗА ДА МОГАТ ДА СИ ПРАВЯТ ДАЛАВЕРИТЕ. ЗАМИСЛЕТЕ СЕ МАЛКО ХОРА !!!!! В МОМЕНТА , КОЙТО СВЪРШАТ ПАРИТЕ ТЕРВЕЛ ,БЕЛИЯ И СИЕ ЩЕ СИ ТРЪГНАТ НА МОМЕНТА. МЕЖДУ ДРУГОТО ОЧАКВАМ И КРИВИЯ ДА СЕ ВЪРНЕ НА РАБОТА В БОТЕВ .
-5
 
 
Хайде, сега и Овчата глава да ви ДОЗАКОПАЕ....!!!! ЧЕСТИТО! Идва Бат' Митко....
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-5
 
 
Джиджев и Златев са още в БОТЕВ само защото все още има какво да се открадне от клуба. Собственика си има проблеми и сега е рай за мародерите. След като заплатите на футболистите бяха редуцирани до 3 000 евро, защо двамата не обявиха с колко смятат да намалят техните си заплати? Защо не обявиха какви заплати ще плащат на Вуцов, Чиликов и сие? Защо излъгаха, че Видолов е отказал да поеме БОТЕВ след като Коцето е поискал освен Бакалов в щаба му да влезне Пепо Пенчев? Време е за отговори. Свършат ли парите и далаверите в БОТЕВ, Джиджев и Златев на мига ще си тръгнат "обидени от нещо". Гледайте БАреков - сещайте се за Джиджев и Златев.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
0
 
 
Недоверието е в корена на проблемите. Точно това не трябваше да допусне Тервел Златев - да се поддаде на параноята, че някой от нашите легенди е способен на сделка със съвестта си и е действал против нашия Ботев! Именно това недоверие и високомерното отношение на младия шеф е накарало нашите легенди и Иван Йотков да си дадат оставката. Така Златев е поел твърде голяма отговорност пред всички нас. Пожелавам му на него и на Вили Вуцов да се справят, иначе няма да ги помним после с добро име!!!
0
 
 
Това може би ще отговори на въпросите ви. Не се наемам да определям доколко е достоверно. Мярнах го в друг форум: "Един отбор 15-07-2014 21:33Това ми го изпрати един познат!!!!ИМА ЛИ НЯКАКВА ИСТИНА ТУК???За всички които си задават много въпроси и не могат да си отговорят защо примерно "днес са били освободени Ба*алов и Йо*ков"...снощи единия от двамата видимо пиян са влезнали през задния вход на Базата във Коматево и се се опитали да источат информация много важна за клуба но са били забелязани от хора работещи във клуба които са звънали на Те*вел и той е заповядал да бъдат изхвърлени от базата и повече не бъдат допускани на нея...за повечето е ясно че Ба*еков и хората на който служи във момента пробват по всякакъв начин да се доберат до информация и компромати срещу любимия ни клуб и президента дори са предлагали на най важните и близки хора от ръководството от 50 000 до 100 000 евро на ръка за да предадът БОТЕВ Пловдив и президента но хората са останали лоялни и дори е усигурено бъдещето на клуба за през новия сезон...скандал а между Ба*ала и ръковдството тръгва от момента когато бяха привлечени двамата национали младежки и юношески а Ба*ала не е взел никакъв процент а хората са намерили начин да докарат момчетата във Ботев от там тръгва проблема и повече от явно Ба*ала и Йо*ков са се продали на Ба*еков и фесовете...тези дни ще има прескомференция по случая защото във клуба има голямо напрежение...ОТ НАС СЕ ИСКА ДА ПОДКРЕПИМ ОТБОРА И БЪДЕМ НАВСЯКЪДЕ ДО НЕГО...А ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ к*р МАМИЦАТА ВИ...РАЗОЧАРОВА НИЕТО Е ГОЛЯМО ОТ МАРИН БА*АЛОВ НЕ ВЯРВАХ ЧЕ ЩЕ ПРЕДАДЕ ОТБОРА"
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: