ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се наложи над младежите на клуба в последната лятна контрола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:15 / 28.06.2014Коментари (39)9426
©
Представителният отбор на Ботев Пловдив победи с 4:0 младежката формация на клуба до 21 години в последната си контролна среща преди началото на сезона, съобщиха от клуба. Двубоят се игра по-малко от 24 часа след проверката с Хасково, като Любослав Пенев очаквано заложи на изцяло нова единадесеторка.

Първите два гола в спаринга паднаха след точно изпълнени дузпи от Вандер Виейра и Божидар Васев, а останалите попадения реализираха Феребори Доре и Луис Педро.

Преди почивката пропуски за първия тим на Ботев направиха Педро и Чунчуков, а в средата на полувремето Вандер спечели дузпа, която сам превърна в гол за 1:0. В началото на втората част същото направи и Васев, който бе фаулиран в пеналта, след което бе точен от бялата точка за 2:0.

В 70-ата минута влезлият на почивката Доре завърши отлична комбинация, започнала от записалия неофициален дебют за Ботев

©
Любо Пенев и Марин Бакалов проведоха кратък разговор след контролата
Станислав Дрянов. Новото попълнение на "канарчетата" пусна чудесен пас в коридор към Филипов, а десният защитник сервира топката на Доре, който бе точен за 3:0. Малко по-късно отново Филипов сложи топката на главата на Луис Педро, който отблизо оформи крайното 4:0.

Съставите:

Ботев: Росен Андонов (46-Филип Димитров), Филип Филипов, Радослав Терзиев, Владимир Айтов, Лазар Марин, Георги Сърмов, Божидар Васев, Серкан Юсеин (60-Станислав Дрянов), Луис Педро, Вандер Виейра (46-Феребори Доре), Цветелин Чунчуков

Ботев U21: Филип Димитров (46-Росен Андонов), Никола Марин, Георги Купенов, Атанас Куманов, Мартин Атанасов, Християн Казаков, Лъчезар Ангелов, Валентин Томов, Боримир Карамфилов, Гери Димитров, Емил Камберов (Радослав Апостолов, Борис Тютюков, Александър Грънчарски, Виктор Пенчев, Венцислав Гюзелев, Наско Милев)
Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Посвещавам това на загрижените за Ботев буфери: - Извинете, тук ли е Константин Динев? - Тук е още, но сега ще го изнасят навън. - О, Боже! Да не би да е починал? - Ами нещо такова. - И от какво е починал? - Как от какво? Вижте надписите на венците: От фен клуба; От Христо Бонев; От Нежния; От опечаленото семейство; От футболния отбор. От буферите-бъдещи фенове на Ботев...
0
 
 
Награждавам zp4290 със следната диагноза: СИНДРОМ НА ТУРЕТ-е наследствено неврологично заболяване, при което пациентът страда от множество двигателни и речеви тикове, които се появяват в детството и периодично се променят. В миналото синдромът е бил свързван предимно с неволните ругатни и неуместните коментари, които страдащите от него произнасят натрапчиво.
-3
 
 
Награждавам danny с втората за деня диагноза. ГЛОСОЛАЛИЯ-е изкуствено, само на пръв поглед създаване на нов език. Наблюдава се обикновено у душевноболни хора. Те са убедени, че говорят на този нов език, който разбират напълно, макар той да се състои в повечето случаи от променени думи от вече съществуващи познати на човека езици. "Езикът" лесно може да бъде научен, тъй като синтаксисът му е елементарен, а значението на думите е фиксирано.
-5
 
 
Добър ден пациенти! Награждавам 2x5-0 с първата безплатна диагноза за деня. ОТРИЧАНЕ-Лабораторните изследвания представят доста консистентни доказателства, че хората спонтанно използват тази защита и че тя е ефективна за редуциране както на субективната, така и на физиологичната възбуда пред лицето на заплахата. Пример за отричане може да послужи следното, макар и като краен пример, когато на човек му се случи нещо много лошо и неочаквано, той отначало може да си каже: "Това не е възможно!", "Не може да се е случило" (макар в случая отричането да успява само временно да отложи стреса, но достатъчно, за да не предизвика внезапен пълен срив в личността, което все пак е възможно).
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+14
 
 
Пасивното електронно банкиране на КТБ работи от снощи.Според специалисти очаква се ако не утре,в близките дни да се разблокират всички разплащателни сметки в банката.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: