ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с бюджет колкото Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:22 / 24.07.2014Коментари (12)5685
© Plovdiv24.bg
Бюджетът на Ботев Пловдив за новия сезон е сигурен. Заложените средства ще дадат нужната стабилност на "канарчетата" за участието в "А" група. Както е известно, заради тежката финансова криза, в която изпадна клубът, парите бяха сериозно орязани. Бе поставен таван на заплатите от 3500 евро.

Това наложи раздялата първо със старши треньора Любослав Пенев, а после и с някои от звездите на тима като Анисе, Веселин Минев и Бенга. Хамза и Доре пък се очаква да бъдат продадени до седмица.

В понеделник следобед на сбирката на управата на "жълто-черните" една от най-важните точки е била именно финансовото осигуряване на дейността на клуба. Според запознати през новия сезон само Лудогорец, ЦСКА, Литекс и Берое ще са с по големи разходи.

Бюджетът на Ботев Пловдив ще е сходен с този на Литекс и Берое. Така клубът ще може да изкара спокойно сезона в очакване на по-добри времена. Все още не е ясно колко точно пари са осигурени, но според запознати те не са по-малко от 4-5 милиона лева. Което означава, че и през тази кампания "жълто-черните" ще са сред най-добре обезпечените клубове в А група.

Източник: в. "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това е само за една година и то сиромашка година в сравнение с торбите, които ви изливаха в жълтите г**ове! Точно след една година ще се чудите с какво да започнете, жълти помиярчета, ще се е***е за пари и свирки ще правите за пари и задници ще лижете за пари, ама и тогава няма да има пари! САНКТ ПЬОЛТЕН!
+14
 
 
Сметките на Ботев, както и сметките на акционерите на Ботев в КТБ са блокирани. Цветан Василев не е в състояние да финансира клуба и чрез другите си фирми в настоящия момент. Въпреки това, Ботев е във финансово състояние като Левски, и сравнимо с Литекс!!! Това за мен е уникално постижение на ръководството. В такава масирана атака срещу нашия генерален спонсор, и директно срещу мажоритарния собственик на клуба, осъществена с цялата мощ на държавата, да прочетем подобна новина, надхвърля и най-оптимистичните очаквения! В допълнение, в седмицата, в която се атакуваше банката, са публикувани 1000 статии с негативно съдържание относно състоянието на КТБ, достигащи до директни обвинения в престъпна кредитна политика!!!
+20
 
 
А в Локото колко е бюджета, че ни ми казват, като ги питам. Те сега са някакви други локомотивци там шефовете.. и не говорят със всеки, камо ли с мангали като мен.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: