ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мариян Огнянов отряза Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:00 / 07.07.2014Коментари (3)4685
© Plovdiv24.bg
Сложната ситуация в Ботев (Пд) може да доведе до разпадане на отбора. Както е известно, халфът Абел Анисе вече бе продаден на Лудогорец. От клуба със сигурност ще си тръгнат скъпоплатените чужденци Юнес Хамза, Феребори Доре, Вандер Виейра, Серджан Лукин и Алесандру Бенга

По информация на "7 дни спорт" един от футболистите, чието бъдеще е на кантар, е националът Веселин Минев. Решението за оставането на 33-годишния ляв бек е пряко свързано с треньора Любослав Пенев. Според информациите от клуба, ако треньорът напусне Ботев (Пд), Веселин също ще си тръгне. 

Днес в 15:00 часа ръководството на "жълто-черните" ще даде пресконференция, на която ще хвърли яснота около бъдещето на клуба. Очаква се на нея да се обяви дали треньорът Любослав Пенев ще продължи да води отбора. Вероятността Пенев да се оттегли от поста не е никак малка.

Въпросителната е дали решението на треньора ще стане ясно още днес, или след мача реванш от първия предварителен кръг на Лига Европа срещу Либертас от Сан Марино. След финансовия катаклизъм, стоварил се върху Ботев (Пд), националният селекционер не може да осъществи плановете си за селекция. Драстичното намаляване на заплатите в клуба с нов таван от 3000 евро отказва доста от скъпоплатените звезди, предимно чужденци, да продължат да защитават цветовете на жълто-черните. 

Специално Минев се размина на косъм със завръщане в Левски, след като предишният треньор на "жълто-черните" Станимир Стоилов не възнамеряваше да му предложи нов договор. В крайна сметка след идването на Пенев, който разчита на него и в националния, Минев остана в Ботев (Пд), подписвайки нов договор. Сега, при напускане на Пенев, Минев почти сигурно ще премине в Левски. 

В същото време "7 дни спорт" научи, че от "Герена" пробват да си върнат халфа Мариан Огнянов. Според запознати обаче Огнянов няма такова желание. На този етап той предпочитал да остане в Ботев (Пд) въпреки очертаващото се сериозно свиване на бюджета. По наша информация Мариан Огнянов е обиден заради начина, по който си тръгна преди две години и половина от "Герена", и затова в момента не е склонен да приеме оферта от Левски. 

Същевременно се появиха индикации, че част от легионерите са готови да продължат кариерата си в Ботев (Пд) поне засега въпреки очертаващото се намаление на заплатите. Сред въпросните играчи се спрягат имената на вратаря Адам Стаховяк, Томаш Иршак, Ромарио Кортзорг и Луис Педро

Вчера се случи и нещо доста странно. Отборът не проведе плануваните 2 тренировки за деня. Любослав Пенев изведе възпитаниците си само за сутрешното занимание, което започна в 10:30 часа. Тренировката, насрочена за 18:30, бе отменена. 

От клуба никой не пожела да обясни защо се е стигнало до тази мярка. Според непотвърдени информации заниманието е отменено заради горещото време и тежките натоварвания, на които са били подложени играчите сутринта. Не е изключено да има нови играчи, които да откажат да играят в реванша срещу Либертас, след като това миналия четвъртък сториха румънците Сърджан Лукин и Александру Бенга.
Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тук му харесвало нямало да предаде дпс ще играе за партийния отбор до живот
0
 
 
Посланието от снимката - "С ръка на сърсето - Завинаги един от вас"! С уважение М. Огнянов!
+8
 
 
Браво,Марияне!Този жест те прави повече ботевист от някои,които са готови да избягат като мишки!Много се издигна в очите ми с тази постъпка!Жив и здрав!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Момчета, не сме приключили още! У дома трябва да играем още по-добре!
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: