ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Динамо Б иска ?2,5 млн. от Ботев за Козмин Матей
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:12 / 01.06.2014Коментари (21)8522
©
От лагера на Ботев Пд са опипали почвата около привличането на перлата на Динамо Букурещ Козмин Матей. 

Според запознати шефовете на клуба от Букурещ са отсекли, че за да седнат на масата за преговори, Канарите трябва да извадят сумата от 2,5 млн. евро. За собственика на Ботев Пд Цветан Василев тази сума не представлява голям проблем. 

Жълто-черните обаче на този етап не възнамерявали да взривяват родният трансферен пазар, плащайки тази сума. Най-вероятно в ситуацията около Матей обаче е да се избегнат проблеми в съблекалнята на отбора, финансовият благодетел на пловдивчани много ясно отчитал, че привличането на 22-годишния халф ще е свързано и със солидно месечно възнаграждение за играча, което реално може да взриви атмосферата в тима. А точно това банкерът не искал да се случва.


Източник: агенция "Фокус"
Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 01.06.2014 г.
0
 
 
Ще скъсат вимето на агата от доене тези двамата ''специалисти''.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+13
 
 
20 % от тия 2,5 милиона са---колко? половин милион! 20 % комисионни казвам.За какво ни е някакво наше момче от школата,щом няма комисионни.А ся да направим 4-5 милиона покупки на румънски и африкански мангали,па много важно след това че играем зле.Затова-от новия сезон НЕ СТЪПВАМ на мачове на Ботев,така както направих и миналия сезон.Ако искам да гледам футбол-ей ти италианското,английското,немското първенство.Да ходя да се ядосвам на "правилния" футбол на Мърльо-не,мерси!
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 01.06.2014 г.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+1
 
 
Да не забравяме, че Динамо Б е в процедура на фалит по румънските закони, така че само съответният Надзорен орган на клуба по фалита може да иска някаква сума за играчите на клуба, ако не им изтича срокът на договора.
+1
 
 
Ако иска и има артък кинти - да рискува и да го вземе. Щом е на 22 и е талантлив, дай, Боже, ще бъде препродаден по-изгодно и с печалба, по-голяма от тази на Тошко
+8
 
 
"Аз съм българче , обичам все на другите в пазвата надничам ! Специалистче да се наричам , първа радост е за мене..." Точно като този на сниката от школата ще извадим , но не днес. След години може би. А и по добри ! Но до тогава , смело господин "мустак" , не ги слушайте , они са прости и бедни духом ! Като чуят за милиони и им става едно такова свито и непонятно ...
+7
 
 
Сега са 2,5 милиона,утре ще излезе,че му изтича договора.....Цяло лято четем партенки и се плюнчим по форумите.Как ще извади такава сума,след като Tошко го освободиха за половината от нея.Трудно ще повярвам,че този е по-перспективен играч.А и за какво са ни толкова скъпи футболисти.
на 01.06.2014 г.
+13
 
 
Зарязвайте ги тези румънци. За такива пари ще си направим по класен отбор с български играчи но не знам защо много от тях не искат при нас. Имаме си подрастващи които при това положение ще избягат защото никой не иска да търка пейката.Трябва ни не само база но класа и треньор.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: