ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Левски взима втори играч на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:22 / 07.07.2014Коментари (6)5806
© Plovdiv24.bg
От Левски дали срок от 24 часа на Педро да размисли дали иска да облече синия екип
Левски е на път да привлече втори футболист от Ботев в рамките на 24 часа. Става въпрос за крилото Луис Педро. Както вече ви информирахме днес Веселин Минев смени "жълто-черната" фланелка със синя. 

Макар наскоро да декларира, че ще остане верен на Ботев, твърде вероятно е футболистът да размисли и да премине на "Герена".

От лагера на Левски са съобщили на Педро, че ще очакват отговора му в следващите 24 часа. Ако той е положителен, то Педро ще дебютира за Левски още в сряда в контролата с Марек.

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За по-малко от две седмици рогатите тъмносини подуенски говеда Джиджев и Златев надминаха Митьо Селския със светлинни години. С осигурен бюджет за една година напред, какъвто сигурно нямат и в Реал Мадрид, тотално съсипаха и разформироваха готов и перспективен отбор. Чудя се дали Цветан Василев знае какво правят и дали е разрешил да се прави това, което става? Преди първия мач в ЕКТ скриха половината отбор, щото ако не играели щели да струват повече пари (и ЦСКА се надяват да правят силни продажби, ама Лупи дали ще си скрие звездите точно в най-важните мачове?); освободиха Любо Пенев по незнайни причини; обикалят играчите като политкомисари и ги принуждават един по един да разтрогват по взаимно съгласие и да ходят в Левски без трансфери и за същите заплати, но не обезпечени. Всеки нормален клуб в нашето положение би стегнал редиците и би се хвърлил с всички сили в борбата в Лига Европа - ако успеем да влезем в групите това означава минимум 4-5 милиона евро само от УЕФА + телевизионни права + скъпи трансфери на играчи и какво ли още не. На практика това означава завършване на стадиона със собствени приходи и подсигуряване на бюджет за още 2-3 сезона напред. Но какво направиха вместо това двете чифтокопитни начело на клуба - правят безплатна селекция на Гонзо! И повярвайте ми, Близнакът и Луис Педро няма да са последните отпрашили за Подуене без пари. Предвиждам поне още 2-3 да подсилят Обора. Айде да са ни честити новите управници, ама предполагам с тия темпове отборът ще бъде тотално разграбен и разгонен до 2-3 седмици и вече спокойно ще избягат към София с чувство за изпълнен дълг и добре свършена работа.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: