ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фен на Ботев със стихотворение за Иван Цветков
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:04 / 29.05.2014Коментари (44)11847
© Plovdiv24.bg
Бултрасите твърдо зад оставането на Иван Цветков
Привържениците на Ботев твърдо застават зад оставането на един от любимците си в клуба и през следващия сезон - Иван Цветков. Те смятат, че ветеранът би помогнал много на тима и ще вкара още решителни голове въпреки напредналата възраст. Дори един от феновете на "канарчетата" написа стихотворение посветено на нападателя.

Plovdiv24.bg публикува стихотворението без редакторска намеса:

Добър ден канари . Надявам се да ви хареса . Аз искам Иван Цветков в отбора ! А вие ?
Иван Цветков е великан
това го знаят от малък до голям !!
В Благоевград е той роден
и с класа е закърмен !!!
С класата си голяма
окото на Хееренвеен хвана.
Име в чужбина той направи
бележейки редовно,получаваше и похвали...
През юни 2012 в Ботев пристигна
В дебюта си с хеттрик изтригна !
Бележеше често ,раздаваше се и...
спечели любовта на всеки нали ?
Вуйчо,Професора или просто Иван
той за нас е великан.
Мъди ти не се бави
договора му поднови !!!
В Пловдив и без това никой не те обича
да не ти се налага при говедата гол да тичаш !!!

автор : Мариян Василев

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ето и от мен: http://www.kry4mi.com/oda-za-ivan-cvetkov/ Тази ода е посветена на Иван Цветков, в сърцата ни ботевистки, во веки веков! Уникален футболист, уникален човек, в Ботев дойде, когато навършихме век. Известен със своя танц с топка, спира я с лекота, понякога я копка. Има той много - техника, поглед, талант, в селекция ботевистка блести като диамант. И въпреки, че е вече на доста години, Ванката пази топката като Худини! Защото Вуйчо е всепризната класа, умее всичко - и финта, и удара, и паса! И човешки качества има големи, не случайно за него се пишат поеми! Даже във времена на финансова криза, Ванката доста гола за Ботев наниза! Дори и в края на своята кариера в Ботев остави той истинска ера. Макар и резерва понякога да остава, на грандовете български не прощава! Защитите на Левски, Литекс, ЦСКА, Локо, за него лесни са като решено судоко! Дали с глава, дали от воле, дали от дузпа, да ги накаже Ванката почти не пропуска! Така че без никакво място за диалог, обявявам Вуйчо Ваньо за футболен Бог! Безспорно благодарни сме всички ние, че Вуйчо даже и дузпи може да бие! Защото не всичко е слава, титли, пари… Днешните сребрелюбци - не ми ги хвали! Не всичко е голове, не всичко е точен пас… Благодарим ти Вуйчо - завинаги един от нас!
-1
 
 
Иван Цветков скоро ще навърши 35. Едвали ще може да даде още много на Ботев като футболист. Трябва да се дава път на младите. Ботев винаги е имал силна школа която е давала футболисти които са били емблема на клуба дълги години.
-2
 
 
Жълтурци, арестуваха ви в Tурция за неплатени сметки, спряха ви тока и водата на Кънчова поляна... Kогато ви даваха за обяд поне по една зелена ябълка изпадахте в екстаз, а когато ви ПОДАРИХА косачка празнувахте цял месец. На автобуса ви пишеше случаен превоз, а собственика ви караше мерцедес... ДЕСЕТ години ви трябваха да изгоните ХРИСТОЛОВ-записахте и 3 нулеви години , т.е. общо 13 години ви клати Христолов. Играхте във "В" група, обикаляхте по села и паланки. С какви очи говорите за Пловдивския Любимец? НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ИСТОРИЯТА СИ И КЪДЕ Е КУПАТА ИВАНЕЕЕЕЕ
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+12
 
 
След като Тошко замина,Иван Цветков е емблемата на Ботев,ние имаме нужда от нашия любимец, да го подкрепим.
+12
 
 
Стихотворението е много добро, Вуйчо Ваньо го заслужава! А накрая е дадена една великолепна идея - да съблечем Стоилов гол и да оставим МЪДИ по мъди. После може, вече съблечен и гол, да го закараме и захвърлим на любимия му полусрутен стадион Гей Арена!
на 29.05.2014 г.
0
 
 
Стиха няма да го коментирам,защото изкуството трябва да се поощрява,дори да е плахо.Само ще кажа,че право се говори в него и са верни нещата.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 29.05.2014 г.
+22
 
 
"Вуйчо" Ваньо е обичан от феновете, защото има харизмата на умен, интелигентен, възпитан, професионалист, добър по душа, благороден! От друга страна - опита, познанията във футбола, майсторството му при паса и гола, усета му за пласиране, играта в чужди първенства го правят много ценен футболист. Всичко това - взето заедно го прави идеален кадър на БОТЕВ, след приключване на съзтезателната му дейност. Без да конкретизирам длъжност, нека от ръководството се замислят за това. Хора като него са рядкост в българското първенство и не бива да го изпуснем. Та той се превърна в истински ботевист! Да не би като Мърльо и Цанка да отиде на тържеството на Левски? Дано, дано от ръководството не пропуснат тоя шанс с Ваньо!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Насрочиха през май отложен мач на дубъла на Ботев
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Ботев го купи от Царско село, ще му предложат ли нов договор?
Ботев тренира за Славия, Керкез разцъква с футболистите
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: