ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо пак падна, Акрапович с най-слабата си серия, откакто пое отбора
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:23 / 08.12.2018Коментари (25)12385
В този момент Дани Кики отбелязва втория гол за Черно море
Локомотив Пловдив загуби от Черно море с 0:2 в мач от 19-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Тича" във Варна. Бившите футболисти на черно-белите Георги Илиев (6-дузпа) и Дани Кики (42) бяха точни за домакините.

Така пловдивчани продължиха негативната си серия и вече в 6 поредни двубоя не познават вкуса на победата (4 загуби и 2 равенства). Това е най-слабата серия, откакто Бруно Акрапович пое отбора преди година. "Смърфовете" останаха с актив от 22 точки на 9-о място във временното класиране.

Варненци пък регистрираха 5-и пореден домакински успех на своя стадион. Те вече имат 30 точки и изместиха Берое от 5-ото място във временното класиране. 

Двубоят започна с ранен гол за Черно море, паднал след изключително глупаво извършена дузпа. Жоржиньо беше с гръб към голлинията и дори тръгна да напуска наказателното поле, когато бе препънат от Ален Ожболт. Георги Илиев бе точен от бялата точка за 1:0.

В 15-ата минута дойде първата по-читава атака на червено-черните. Анте Аралица пусна към Ален Ожболт, който шутира с левия крак, но топката мина на 4-5 метра от гредата в аут.

Три минути преди почивката Черно море удвои преднината си. Влезлият на смяна Радослав Василев подаде към Дани Кики, който финтира Димитър Везалов и с левия крак шутира покрай Мартин Луков за 2:0. Дани Кики показа, че обича Локомотив и не се зарадва на попадението, което бе първо за него през настоящия сезон.

В 58-ата минута Черно море пропусна отличен шанс да поведе с класически резултат. На два пъти Виктор Генев и Пламен Димов отправиха удари от близко разстояние, но Мартин Луков се намеси добре.

В 78-ата минута Локомотив създаде най-доброто си положение в двубоя. Капитанът Димитър Илиев стреля по посока вратата на варненци от далечна позиция, топката рикошира във Виктор Генев и се отби в гредата.

Черно море - Локо (Пд) 2:0

Голмайстори: 1:0 Георги Илиев (6-дузпа), 2:0 Дани Кики (42)

Черно море: Георги Китанов, Илиас Хасани, Пламен ДимовВиктор Генев, Юго Кононго, Аристоте Ндонгала, Васил ПанайотовГеорги Илиев (90+1- Мирослав Енчев), Петър Витанов, Дани Кики (81- Патрик Андраде), Жоржиньо (40- Радослав Василев).

Локо (Пд): Мартин ЛуковДимитър ВезаловАсен Георгиев, Лукас Масоеро, Абделхаким Буна, Мустафа Абдулахи, Димитър Илиев, Янко Ангелов (67- Уирис Густаво), Бирсент Карагарен (67- Вилим Посинкович), Ален Ожболт (80- Октай Юсеин), Анте Аралица.

Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако слушаш физкултурника как югоаутлетите са се раздали и са надиграли,а поръчковият съдия ги е ощетил се учудваш мача ли гледаш или сънуваш.Човека с. топката тръгва към центъра,а чернобелият го спъва отзад.Това естествено е възпрепятстване за лунатиците от лаута
0
 
 
Зализания г.й си купи първенството..Сателити Ботев,Берое,Септември и Черно море и като ги мушне в шестицата еееее шампионче...А в Европа ги порят!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 08.12.2018 г.
0
 
 
Няма да закачате треньора и президента - с тях е вашето бъдеще, буфери.
+4
 
 
Домакините за по-сигурно трябэаше да бият дуэпата от центъра!Който е карал Москвич,или е от Локомотив Пловдив отлично энае какво е мъка!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 08.12.2018 г.
+1
 
 
и ся кво -ше има ли чернобяла коледа ? бат Зуме няма ли да са изкажи нещо по Локото , нали той доведе тоя безпаричен клоун, на който майчи и даската му хлопа.
+3
 
 
МИНДИЛИ ТАКИВА , ВИЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ИГРАЕТЕ И В ,,Б'' ГРУПАТА! СРАМ СТЕ ЗА Пловдив , КАТЪРИ ТАКИВА !!!
+1
 
 
Съдията-мръсник беше хванат от Домуса и Пеевски и двамата са гадни жълтури. Никаква дузпа за морето. Две неотсъдени за нас. Ч.море си вкара единственото положение извън дузпата. Останалото беше тотална доминация за Локомотив. Супер игра. С този отбор ако не са съдиите ще сме шампиони.
на 08.12.2018 г.
+6
 
 
Пак 2.Този път поне не са от центъра.Хахахахахаха.Чики-рики-великан!
+6
 
 
Навика е втора природа.Приматите със странното ДНК трудно го възприемат.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 08.12.2018 г.
+5
 
 
И Славия ще ги мине и айде в Б група. Закривааай! Ми то само с тото не става..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: