ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Смешна дузпа и още по-смешен червен картон при загуба на Локо от Дунав
Автор: Стойчо Генов 19:19 / 19.04.2019Коментари (5)7505
Локомотив Пловдив загуби от Дунав с 0:2 в мач от 30-ия кръг на Първа лига, който се игра на градския стадион в Русе. Драгоуш Фирцулеску (2-дузпа, 40) вкара за домакините, а гостите записаха абсолютен рекорд с най-бързия червен картон в лигата още в 80-ата секунда.

Официален дебют в родния елит направиха трима юноши на пловдивчани - Илиян Томов, Желязко Калинов и Мартин Паскалев.

Въпреки поражението "смърфовете" остават лидери в класирането на Група Б от втората осмица с 37 точки. Дунав пък изпревари Септември и е трети с 28 т.

Двубоят започва изключително интересно, тъй като още в 80-ата секунда съдията Георги Давидов отсъди много смешна дузпа за Дунав и изгони с още по-смешен  червен картон защитника на Локо Лукас Масоеро. Аржентинецът опита да изчисти една топка, но се получи рикошет, след което от инерцията имаше леко съприкосновение между него и Светослав Ковачев. На всичко отгоре топката така или иначе отиваше в излезлия вратар Илко Пиргов, за да се коментира, че бранителят е предотвратил сигурен гол, спирайки Ковачев. Драгош Фирцулеску изпълни точно от бялата точка за 1:0.

Пет минути преди почивката Дунав удвои преднината си. Светослав Ковачев изведе Исмаил Иса, който продължи топката с пас към Драгош Фирцулеску. Румънецът се озова сам срещу Илко Пиргов и с шут с левия крак би покрай него за 2:0.

В 59-ата минута след центриране от фаул Никола Марич засече топката с крак, след което тя се отби от напречната греда.

Малко след това Бирсент Карагарен бе изведен по десния фланг в чиста позиция, но след диагоналния му удар топката докосна играч на домакините и излезе на сантиметри покрай гредата в корнер.

Дунав: Благой МакенджиевГеорги ДинковМартин Ковачев, Петър Патев, Божидар ВасевДиян Димов (81- Христо Попадийн), Свилен Щерев, Самуел Инкоом, Драгош Фирцулеску (65- Мартин Станкев), Светослав Ковачев, Исмаил Иса (68- Ахмед Ахмедов).

Локо (Пд): Илко ПирговАсен Георгиев, Лукас Масоеро, Йосип Томашевич, Бирсент Карагарен, Никола Марич (85- Илиян Томов), Уирис Густаво, Парвиз Умарбаев, Елитон Жуниор, Октай Юсеин (60- Желязко Калинов), Ален Ожболт (81- Мартин Паскалев).

Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 20.04.2019 г.
+1
 
 
Това не е смешна дузпа, това е дузпа, която показва колко жалки са съдиите ни, а червеният картон е направо венец на безумието. Само заради това отсъждане този свиркаджия трябва да го пратят на някое поле и там да свири на дребния чифтокопитен добитък.
+2
 
 
Финал,кой ще ни позволи да вземем купата с това съдийство и то срещу Дунав и другите слабаци.На Ботев как свириха срещу ЦСКА,а сега Пенев плаче и жална ни майка.Какви нерви имат нашите футболисти и ръководители та не са пребили един двама подлизурковци.Всеки мач картони спорни осъждания все в наша вреда.Трвбва твърда работа със съдийството и БФС.
0
 
 
Съдийте в БГ са огромната причина футболът ни да е в това състояние! Пълен некадърник е този смешник! От другия сезон трябва да се поканят съдий от чужбина докато нашите се обучат и научат.
-1
 
 
Дузпа та си е дузпа. Червеният картон пресилен. Но така ще е, никой не взема на сериозно този отбор. Циганите са си втора ръка хора.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: