ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Култов Крушарски обяви срещу каква сума ще се махне от Локо и отговори на феновете
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:25 / 10.03.2019Коментари (15)14338
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски даде поредното си култово интервю за медиите. Клубният бос бе в особено настроение, след като неговият тим разгроми Дунав с 4:1. За първи път бизнесменът обяви официално срещу каква сума е готов да напусне Локомотив.

"Не трябва да се радваме, само когато бием. Трябва да се радваме тогава, когато правим игра. С ултиматуми и лозунги работа не се прави. По времето на комунизма имаше хубави лозунги, така че могат да се поразровят малко и да ги прочетат. Ако могат добре да четат", започна изказването си Крушарски.

"Изобщо не ме притесняват плакатите. Който има пари, да заповяда! Който извади 8 милиона, да ми ги даде и тогава да седне да прави каквото си иска. Докато съм аз, Локомотив ще го има и ще става това, което аз казвам! А не това, което някой друг иска", добави още собственикът на черно-белите.

"Аз гледам колко са феновете от едната страна и колко са от другата. Колко са фракциите. Аз съм една фракция, която вади парите. Това си е работа на феновете - ако идват тук да гледат спектакъл, да го гледат. Ако идват да правят циркове, да си ги правят, колкото си искат. Мен това не ме плаши. Днес докарах 10 бодигарда, защото много ме е страх. Аз в тоя живот всичко съм изкарал с кратунката си.

"Ще сключвам шефство с тези хубавите момичета - миските. Аз съм си комсомолски секретар и едно време правихме такива връзки - където има повече мъже правихме връзки там, където има повече жени - подписвахме договори за вечери на дружбата. Така че сега това е самото начало", завърши Христо Крушарски.

Гледайте цялото му култово изказване в прикаченото видео!

Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Ха ха, 8М, тоя надмина дори вашият идол Селянджъра от Крумово. Бая жица и джелязо ша трябва да продадете да си откупите катуна. Дона е велик.
0
 
 
ПРАВИЛНО. САМО ЕДНО СТОЛЮПИНОВО И МАЛКО ОТ ШИКЕРС. САДЕ ЛОКУ.
-1
 
 
Крушарски си каза цената.Сега потниците да намерят ,8млн и да го взимат Локомотив .До тук бяха само лозунги сега се иска пари.
+1
 
 
Тази снимка е култова. Мосю Крушо си прави гаври с малцинствата, а те се радват ,че имали силен отбор. Цирка продължава,жалко че няма да им вкараме още някоя шайба от центъра тази година.
-2
 
 
Аз ви разправях, че имаме много силен отбор и ето,че резултатите взеха да го доказват. ще има и издънки от време на време, то е нормално, но като цяло отборът предоби облик и класа. Имаме шанс да се преборим за един финал за купата и за 7 място в първенството, което ще ни даде мач за Лига Европа. Отлична посещаемост за вчерашния мач. Като се има предвид противника близо 1 500 фена. Само вижте примeрно, на мачовете на Етър, черно море, берое, ЦСКА, като играят срещу - Верея, Дунав или Септември, ми, че те нямат 200-300 души на стадиона, ЖЪЛТИТЕ СЕЛЯНИ СРЕЩУ ВЕРЕЯ БЯХА 150 ЧОВЕКА, и затова казвам, че за съперника сещу който играехме посещаемоста беше отлична. Само Локо.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 10.03.2019 г.
+1
 
 
И ти ще си поредният тръгнал си от Локото - като пръдня из гащи.. Забрави за тия милиони..никой не си ги е върнал и ти няма да си ги върнеш, пито - платено.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: