ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо (Пд) и Крушарски с остра позиция след поредната съдийска брадва
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:10 / 07.10.2018Коментари (5)7933
©
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски и ръководството на клуба излязоха с официална позиция след снощната загуба от Берое с 0:1.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

По време на вчерашния мач с Берое Локомотив Пловдив за пореден път беше жестоко порязан от съдиите, които отмениха чист гол на "черно-белите“, а след това си затвориха очите и за редица други спорни ситуации. Подобно беше положението и на мача с Етър в предишния кръг. Абсурдно е в 21 век всеки, който е гледал мача на телевизора си вкъщи, да е видял и да знае, че има грешка, а съдията - не.

След двубои с подобно съдийство, започваме да си задаваме въпроса дали някой не очаква от нас да започнем да плащаме на съдиите?

Аз и ръководството на клуба настояваме да бъдат предприети спешни мерки, като най-важната от които е да се въведе системата за видеоповторения VAR, която бе използвана на Мондиал 2018, от този сезон в испанската Ла Лига, а от догодина и в Шампионската лига.

Ние сме категорични, че е е крайно време да се спре с тенденциозното отношение на съдиите към футболната игра, защото освен, че е срамно и недопустимо, то ограбва труда на футболисти и треньори и срива имиджа на футбола като честна игра с равни правила за всички.
Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Съдиите са Престъпници-но виновните са всички Клубове,които подкрепиха Перушан да се окопае в БФС...
+1
 
 
Крушарски,назначавайки две здрави момчета да посъветват провинилите се съдии.Два ,три съвета и никой няма да ни се подиграват.Щом от Добро не разбират.То нашите футболисти не могат да играят спокойно.Аралица го малтретират,те фал не дават,а нас ни нашариха с жълти картони за нищо.Съвет,съвет по главата на чернодрешковците
+5
 
 
Като първоначален замисъл,системата беше въведена за да разрешава спорни ситуации и максимално да не се ощетява потърпевш отбор.Това за съжаление не е приложимо в България поради две причини.Първо Лудогорец,Левски и ЦСКА ще се противопоставят поради понятни причини,а знаем кой управлява БФС.Втората е всъщност основният недостатък на тази система,че задействането и се прави след поискване на главният съдия.Добре знаем нашите съдий са перманентно надупени на президентите на въпросните три клуба.Дори на световното видяхме,че системата обслужва основно силните отбори.Пример за това е отмененият чист гол на Иран.Нали никой не смята,че такъв гол ако е вкаран от Франция,Испания,Германия,Англия....,някой въобще ще изисква видио наблюдение.Отсъжда се и толкова.На полуфинала ни за купата срещу Славия писах на тази тема.Някои от тук пишещите ехидно се подиграваха и ми пишеха минуси,защото казах,че подобна ситуация ще застигне и вас.Това е неизбежно защото и вие и ние нямаме лобита и общо взето играем за здраве в измислената ни висша лига и играем толкова колкото ни позволят слугите на трите тумора в нашият футбол.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: