ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски направи важно изявление, използва и видео на Plovdiv24.bg
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:56 / 09.02.2019Коментари (3)4957
Собстевникът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски направи изявление чрез официалния сайт на клуба.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Уважаеми локомотивци,

Обръщам се към цялата черно-бяла общност, тъй като в последните дни отново ставаме свидетели на разпространяването на невярни и манипулативни информации, с които се цели да бъде дискредитирано ръководството на Локомотив Пловдив. Този път е използвана болната за всички нас тема, свързана с изграждането на новата база на ДЮШ и новия стадион.

Ден след проведената на 6 февруари среща между министъра на спорта Красен Кралев, кмета на Община Пловдив Иван Тотев, представители на Фенклуб "Локомотив Пловдив“ и почетния президент на Локомотив Христо Бонев, в публичното пространство се появи информация от състоялата се среща, в която е акцентирано върху следното:

"Неизбежно беше засегнат и проблемът с пасивността на клубното ръководство на Локомотив Пловдив. Тази пасивност беше изтъкната от страна на общинската управа на Пловдив като сериозна пречка.“ 

Прави се внушението, че аз и ръководството на клуба не сме заинтересовани да бъдат построени тези два стратегически за развитието на клуба обекта. 

Направих си труда да изгледам запис от срещата, публикуван в сайта plovdiv24.bg. Внимателно изслушах изказването на кмета на община Пловдив Иван Тотев и останах озадачен, защото никъде не чух той да споменава, че ръководството на Локомотив Пловдив е било пасивно. Може би е редно авторите на посочената публикация да уточнят кого точно визират, цитирайки "общинската управа на Пловдив“? В приложеното по-долу видео господин кметът съобщава, че е приключило прединвестиционното проучване на двата обекта - новата база на ДЮШ и новия стадион, анализите вече са готови и предстои да започне процедура по отдаването на обектите на концесия. Което означава, че нещата са на финалната права и от тук нататък следват процедури, които са изцяло в правомощията на органите на местната власт. Достигането до този етап обаче нямаше да се случи, ако ръководството на Локомотив е било "пасивно“ и не си е свършило работата. Ще остана верен на традицията си и отново ще говоря с факти. 

Ръководството на Локомотив Пловдив е заявило своите инвестиционни намерения, които са входирани в Община Пловдив по съответния ред както следва: №16КЛ37 от 25.01.2016 г. и №16КЛ413 от 05.10.2016 г.

Ръководството на Локомотив Пловдив  е възложило изработването на проекти за двата обекта, които вече са факт.

Ръководството на Локомотив Пловдив  е входирало всички изискуеми документи, които са необходими за отдаването на концесия на имот, предвиден да се превърне в тренировъчен комплекс, намиращ се в ЖК Тракия, както и концесия за реконструкция и модернизация на ,,Спортен комплекс-стадион ,,Локомотив''. Входящите номера са съответно 17КЛ262 от 23.10.2017 година и 17КЛ212 от 30.10.2017 година.

Така че, ако е имало пасивност по отношение на обновяването на стадиона и построяването на нови бази, то тя със сигурност не е от страна на сегашното ръководство на клуба.

И за да спрат спекулациите по темата, възнамерявам да се възползвам от обявената от кмета Иван Тотев възможност за лична среща с него по въпросите, свързани с двата проекта, като бих се радвал да дойдат не само  представители на фен организациите, присъствали на предходната среща, но и всеки заинтересован редови локомотивец.

Христо Крушарски, президент на ПФК Локомотив Пловдив

Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 09.02.2019 г.
0
 
 
бат Ице, кажи си чи не ти се занимава с такива глупости като бази, стадион. Заравни една поляна в Говедарци, сложи един фургон и тва ти е за 4 години. Е, берекет версин. Джиткай си по Южна Америка и Дубай и ни освободи от присъствието си. Да са рахатясами заимно. Пък е ясно чи нямаш кинти за такива инвистиции ли са кзваши , инсинуации ли
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 09.02.2019 г.
0
 
 
Кога кацат дубайските шейхове?:D:D:D
0
 
 
Да, ама преди това видео е имало среща на закрити врати, на която са присъствали същите лица от видеото! Ако не вярва на феновете, които са били там да пита министър Кралев и останалите официални лица, какво е казано на тази среща? Не е в интерес на Крушарски казаното. Ще се разбере, кой лъже. Скоро.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: