ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Томислав Русев обиди Локо: Крушарски е загладил косъма с някой лев от друг отбор, съдията също помогна (ВИДЕО)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:18 / 17.09.2018Коментари (18)21545
Известният журналист Томислав Русев, който никога не е криел пристрастията си към Левски, направи странно изказване в ефира на Дарик радио след снощната победа на Локо (Пд) с 1:0 над любимия му отбор. Русев изказа мнение, че друг тим е дал пари на "черно-белите“, за да играят извънредно надъхано на Лаута.

Освен това водещият смята, че съдията Станислав Тодоров също е свирил така, сякаш някой от трети отбор му се е обадил да спре Левски.

Ето част от изказването на Томислав Русев в поредния епизод на рубриката "Без бутонки":

"Доста спорно е дали победата на Локо е заслужена. Според мен реалният резултат от мача беше равен. Босът на Локомотив Христо Крушарски очевидно е загладил косъма с някой-друг лев, подпомаган от трети отбор, за да играе Локомотив Пловдив извънредно надъхано. За Крушарски това е добре дошло, разбира се, покрай настъпващата есен, когато няма градушки и той няма какво да бори. Но това е в кръга на феър плея, разбира се“.

"Левски така и не осъзна, че и съдията Станислав Тодоров свиреше, сякаш са му се обадили от трети отбор да не позволява много-много на "сините“ да си развяват коня в Пловдив. Не че те си го бяха развели, но съдията допълнително през първото полувреме направи, каквото можа, за да може "сините“ хептен да не играят. Тодоров раздаде толкова много картони, накрая стигна дори до резервата Митрев, че би трябвало да го хване срам“.

Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Много ми е интересен казуса незаслужена победа!Нима всички говежди победи досега бяха заслужени, или пък точката им на Герена с морето? Локомотив ги надигра категорично със стръв, желание и всеотдайност. За претенции пък към съдията, просто нямам думи дакъде е стигнала наглостта на т.н. "журналисти", че когато се свири 50на 50 това вече е подпиране на говеждите противници! Победата винаги си е победа, а говедата винаги са си говеда, пък били те и незаслужено названи "журналисти" !
+2
 
 
Томиславе, като ядете пасти не викате "ох". Кой и къде е казал, че Левски трябва винаги да бие...Още повече, че излязохте със самочувствие сякаш Локото само ще се бие. Обикновено такова поведение се наказва..След гола на Аралица гледахте сякаш е вкаран на друга врата и тогава се сетихте, че за да вкарате гол трябва да се понапънете. Ботевист съм, но не мога да не призная качествата на Акрапович в такива мачове. Бяхте надиграни тактически. Призовавам феновете на двата пловдивски отбора да се подкрепят особено в мачовете срещу софиянци..Аз лично се радвах безкрайно в този ден. Слаб Ботев, но все пак с точка от Славия и парен чук между рогата на говедата...МАЙНА !
+2
 
 
Томислав от гидини стана един от големите боклуци! Там, заедно с оня гульо Грънчаров и другите им шопски мекерета вече се осират яко! Ако имаха грам интелект, просто щяха да наведат глави и да погледнат в "синята си кочина" която тепърва ще смърди още повече а Томето и гурльо тепърва ще реват, ама още по-мощно щото Локото си ги думка редовно последните години и са свикнали, но и други ще ги бият тепърва! След подобно говеждо-шопско реване неделната победа става още по-сладка, освен че беше абсолютно заслужена! А съдията? Съдията свири перфектно! Не случайно е най-добрия БГ съдия! Ревете мръсни шопи! Това е начина да си тръгвате от Пловдив! Така е било и дано по-често да ви се случва отново!
+1
 
 
Ей гол охлюв, съдията ли ти е виновен, че нямате атака за цял мач. Нагло копеле си и ти,като ония капут Николайчо. Обиждаш половин Пловдив и момчетата,които се раздадоха на терена.
+2
 
 
Явно от Левски не са свикнали да им свират фалове....Да не направя една denuncia от Италия,че жалка му майка на тоя плешив пе*ал.
+3
 
 
Честита победа на Локомотив, винаги съм щастлив щом шопски отбор спука гуми в Пловдив, без значение кой точно!!! Томиславе, кажи кой плати на Локо да бият делиорманци в Разград??? Хайде спрете се вече, само доноси, декларации и жалко реване след всяка загуба ви е в главата! До сега си мислех, че поне ти си малко по-добре в това отношение от твоят колега чорбар, бъркал съм! Погледнете се че нищо не играете с една камара бюджет, недейте да ревете и да гледате в канчето на другият! Локомотив са си такъв отбор, крив, те вкарат ли един гол се затварят и блъскат яко, поне на това ги е научил Акрапович!
+5
 
 
Ами ако трети отбор плаща да се играе срещу Левски всеки мач ще изпадат ли лянкарите ? То бива да си просто говедо,но не се излагайте публично ,като ви закиселее грозденцето.
+3
 
 
Русев,снощи всички коментатори-левскари,бяхте супер лайнари.....по цял свят се шарят не само пари,ами и каси шампанско,или и това не знаеш-проз левскар,що не кажеш и б,като си казал а,да ама после.....
-2
 
 
Е това ми идва и на мен в повечко! Русев, гнусна измет. Победата на локото си беше заслужена. Това, че феновете са им цигани е отделен въпрос. Плюя и на двата отбора.
+3
 
 
Еййййй,мам.....ка.... ти Ти знаеш ли ,какво е Локо Пловдив.Малко те биха
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: