ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо приключи в първенството, остана само най-важният мач
Автор: Стойчо Генов 19:02 / 10.05.2019Коментари (5)6681
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив приключи официално участието си в първенството на Първа лига за сезон 2018/2019. Това стана факт, след като черно-белите загубиха от Етър с 0:1 в реванша от полуфиналния плейоф за 7-ото място. Бившият играч на Локо Крум Стоянов бе точен в 63-ата минута. Първият двубой на Лаута завърши 0:2 и така "болярите" продължават напред с общ резултат 3:0. Това бе трета поредна загуба за пловдивчани.

За възпитаниците на треньора Бруно Акрапович остава само един официален мач до края на сезона - финалът за Купата на България срещу Ботев на 15 май.

Двубоят с Етър премина в тренировъчно темпо и за цяло първо полувреме имаше само един точен удар към една от двете врати. Той бе отправен от Момчил Цветанов в 23-ата минута. Халфът направи рейд по левия фланг и стреля от около 25 метра и въпреки че топката тупна коварно пред вратаря Христо Иванов, той успя да се справи със ситуацията.

Веднага след почивката Локо можеше да открие резултата с куриозен автогол. Вратарят Христо Иванов подходи несериозно към една върната към него топка и тя мина под крака му. Стражът обаче притича и я изчисти от голлинията.

Етър уби окончателно интригата в 63-ата минута, когато поведе в резултата. Лукас Масоеро се опита да изчисти една топка до тъчлинията, но тя рикошира в тялото на Руменов и попадна в Крум Стоянов. След още един рикошет в тялото на Асен Георгиев, бившият футболист на Локо остана сам срещу Илко Пиргов и с шут от въздуха опъна мрежата за 1:0.

Локо игра в състав:

Илко ПирговАсен Георгиев, Лукас Масоеро, Уирис Густаво, Янко Ангелов, Игор Банович (52- Анте Аралица), Момчил Цветанов, Парвиз Умарбаев, Абделхаким Буна, Ален Ожболт (69- Никола Марич), Елитон Жуниор.

Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 11.05.2019 г.
0
 
 
пак ли ве , убитаци? толкова ше ви е и играта на финала . няма да стъпя на стадиона
-2
 
 
С големи претенции станахме и големи мрънкачи. Ей го колегата под мен. Изгони повече от половината отбор и треньора които ни докараха до финал за купата. Това са неблагодарни фенове. На тях няма угодия.
-1
 
 
Все по-ясно се вижда че Бруно трябва да си върви. Той не става эа треньор. И эаедно с него да си эаминат всички чужденци с иэключение на Бахтич, Ожболт и Густаво. А от нашите, эа махане са Веэалов, Георгиев, Карагерен.Има доста млади и талантливи футболисти в по-долните групи. Веднага след финала, Крушарски трябва да намери нов треньор и да се эапочне със селекцията а не да ги чакаме да се точат един след друг по време на подготовката в Говедарци.
0
 
 
Таа балерина Асен нали няма да я гледаме на финала ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: