ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Отново безидейна игра на Локо! Кризата се задълбочава!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:37 / 24.02.2019Коментари (25)12288
©
Локомотив Пловдив отново игра безидейно и загуби от Етър с 0:2 в мач от 23-ия кръг на Първа лига, който се състоя на стадион "Ивайло" във Велико Търново.

Поражението бе второ поред за възпитаниците на треньора Бруно Акрапович след срамното 0:2 от Септември на Лаута. Така черно-белите останаха на 10-о място във временното класиране с актив от 26 точки. Официален дебют за пловдивчани направи новото попълнение Никола Марич, чиито изяви обаче не се откроиха с нещо съществено, освен със 100-процентов пропуск секунди преди края. В последните 9 минути поигра и другото ново попълнение Един Бахтич.

През първото полувреме футболистите на Локо бяха твърде пасивни и общо взето гледаха мача от близо и с нищо не затрудниха съперника си.

Домакините откриха резултата в 26-ата минута. Даниел Младенов центрира към Боджадж, който моментално пусна пас към Батрович. Черногорецът бе свободен на 12-13 метра фронтално срещу Мартин Луков и с премерен шут с десния крак прати топката в мрежата за 1:0.

Малко след това грешка на Димитър Везалов позволи на Руменов да открадне една топка и да я центрира в наказателното поле на Локо. Там Боджадж почти от упор засече с глава, но право в тялото на плонжиралия Луков.

Късметът покри Локо и в 38-ата минута, когато Велко Батрович проби в пеналта и от около 12 метра изстреля бомбен удар, но топката се отби в гредата.

Първата добра възможност за "смърфовете" дойде чак в 49-ата минута. Томашевич центрира почти от аутлинията към точката за дузпа, където Ален Ожболт не успя да играе с топката. Тя обаче се отклони към Димитър Илиев, който шутира силно, но над напречната греда. Малко след това Никола Марич опита далечен удар по земя, но вратарят Христо Иванов улови топката.

Така се стигна до 71-ата минута, когато Етър реши мача с втори гол. Батрович центрира в пеналта, където Томашевич остави свободен Даниел Младенов и той засече с глава в долния ляв ъгъл на Мартин Луков за 2:0.

В добавеното време Никола Марич бе изведен сам срещу вратаря Христо Иванов, но шутира далеч от целта в аут.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Йосип Томашевич, Асен ГеоргиевДимитър ВезаловМилош ПетровичДимитър Илиев (81- Един Бахтич), Игор Банович, Парвиз Умарбаев (69- Анте Аралица), Никола Марич, Момчил Цветанов (77- Бирсент Карагарен), Ален Ожболт.

Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Никола Марич е играл само 240 минути професионален футбол в трета лига на Хърватия с какво е по добър от някой юноши на локомотив. Нашите пратени да се обиграват в други отбори а чужденци ще се обиграват в локомотив. Бонев, Гочо къде сте защо не поговорите с Крушарски И този треньор до кога ще го търпи Крушарски. Той направи хърватски отбор в Пловдив с играчи които са по слаби от българските. Единствено Коко Динев докарваше качествени чужденци. Ако юношите до 19г започнат да играят на местото на на този отбор ще се представят по добре но с друг треньор разбира се. Бруно е симпатичен като човек но като треньор е гола вода.
+3
 
 
На следващия домакински мач всички на стадиона и да поискаме оставките им официално ! Всички и мощно да им покажем , че това безхаберие и малодушие повече не се трае
+4
 
 
Да живее тото-то следващия е X и всичко е точно. 19?6 - 2019
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
0
 
 
Жълтата паплач пак е налазила темата за тези дето "не ги интересували" и "не били отбора на Пловдив"? Жълти провинциалисти, гледайте си жълтия обор. Ясно е, че сте притеснени, данеби клоуна който съсипва Локомотив вече 4 години да не вземе да го сменят с някой кадърен, че току виж Локото се пооправи.... ? Ние не сме нещастни от загубата. Тя е последствие от некадърното управление на клуба! Все пак, масовото ви посещение в темите за пловдивския клуб е добра реклама за него! Продължавайте в същия дух папагали! Лека вечер.
-1
 
 
Бруно ти експерименти ли си правиш с Локо ПД.Какъв бе тоя състав през първото.Томашевич не става за нищо.Бруно времето ти изтече.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 24.02.2019 г.
+2
 
 
Нема да пипате другаря Крушарски, че няма кой да ви построи стадиона!:D:D:D Нема да пипате Бруно германица иначе никога няма да видите такъв интернационален състав на Лаута индийско-сърбо-хърватски-словенско-мюсюлмански тим.:D:D:D
0
 
 
Отново брутални съдийски тесли срещу Локомотив. Видяхте ли засадата в края на мача ? Жълтурите Пеевски и Домусчиев, плащат да се свири всеки мач срещу нас, защото е ясно, че при честна игра, Локомотив е безапелационен шампион. Освен това валеше и сняг.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 24.02.2019 г.
+3
 
 
пак ли ний уее? Вън Крошарски и Арапович ! Да са връщат адвокатити и потницити и да ги почвами . Иначи -Б група.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: