ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Хърватски гранд иска защитник на Локо без пари, ако може
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:57 / 15.01.2019Коментари (5)4949
© Plovdiv24.bg
Един от капитаните на Локо (Пд) Асен Георгиев може да реализира изключително престижен трансфер през настоящия трансферен прозорец. Централният защитник е в списъка с вероятни попълнения на хърватския гранд Динамо (Загреб).

За да се осъществи сделката, от "Лаута" ще трябва да се откажат от финансови претенции към играча или да се задоволят със символична сума, твърди "Меридиан мач". Георгиев, който преди години като играч на Монтана получи повиквателна и за националния отбор, има договор с тима на Христо Крушарски до края на сезона и от 1 януари вече може да преговаря с други клубове. Босът на Локо на този етап не е запознат официално с възможността за такъв трансфер, който може да не му донесе приход, но определено ще е изключително престижен.

Асен Георгиев вече има зад себе си един период в Хърватска, където игра за Истра. Той отсъства от терените през първата половина на 2018 г. заради операция на кръстни връзки. Буквално в последните дни на летния трансферен прозорец можеше да се върне в Монтана, за да играе редовно, но Бруно Акрапович не го пусна и го наложи отново в състава си.

На "Лаута" в момента разполагат с още трима качествени централни бранители в лицето на Стивън Езе, Димитър Везалов и Лукас Масоеро. В тази зона може за играе и сърбинът Милош Петрович.
Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Верно няма такава тъпа политика. Стоиш и не предлагаш на кадърните играчи нови договори и чакаш до последно. После, когато се появи чуждестранен отбор, който може да си позволи трансферна сума, се оказва рязко и внезапно, че играча ще може да си замине за без пари, щото няма договор или ако има, то той изтича след 3-4 месеца. Абе предлагайте договори на кадърните. Така, когато някой поиска да ги купи - ще има трансферна сума, отделно отбора ще спечели още пари, ако играча бъде препродаден на по-добър отбор и така. Верно тъпа политика, която носи само загуби, вместо дивиденти!
+2
 
 
Тц, тц, много са навътре с трансфера на Асен Гергиев от Мередиан мач. Все едно те са от ръководството и са написали кое как трябва да стане. Усещам притеснение от тяхна страна да не би случайно Локомотив Пловдив да изкара доста добра сума от един евентуален трансфер на Асен в Динамо Загреб. Символичната сума може да е примерно 200 хиляди Евро, нали така.
0
 
 
Естествено, че ще го вземат без пари! Крушардски и малоумната му свита близо 4 години не се научиха, как да спечелят пари от трансфер!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: