ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сашо Станков: Доста неща в Локо ще зависят от мен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:59 / 20.02.2019Коментари (6)4921
© Plovdiv24.bg
Новата фигура в Локомотив Пловдив Александър Станков (54 г.) заяви, че не е дошъл да сменя старши треньора Бруно Акрапович. Той ще бъде консултант по спортно-техническите въпроси на собственика Христо Крушарски. Станков обяви в какво точно ще се изразява дейността му.

"Днес (б.а. - вчера) ходих до Пловдив, запознах се с треньора Бруно Акрапович. Ще трябва да сложа малко повече ред, малко по-добра организация. Малко повече прозрачност в комуникацията между хората. Лека-полека трябва да се мисли за следващия сезон, да се гледат футболисти. Да се наблегне на българските млади момчета", каза специалистът, цитиран от "Тема спорт".

"Общо взето, доста неща ще зависят от мен. Имаме договорка да помогна с каквото мога. В никакъв случай не съм дошъл, при евентуален провал на Акрапович, да ставам треньор. Такава е и уговорката ни - да не се спекулира с това нещо. Просто искам да помогна. Никога не съм крил, че имам два отбора на сърцето в България. Локомотив е единият от тях, а другия го знаят всички", продължи коментара си Александър Станков.

За играта на тима той добави:

"Гледах мача с Левски на живо. От доста време не бях ходил на "Герена". Направиха добър двубой, като за първи след паузата. Играха организирано. Имаше дисциплина по време на мача. Мисля, че се представиха добре. Двубоят със Септември София е много важен, за да има малко повече спокойствие. Първата среща с Левски бе важна за самочувствието".

"По-реалната цел е отборът да се бори за Купата на България. За влизане в първата шестица ще е доста трудно, но това не значи, че не трябва да се преследват високи цели. Напротив - трябва да се търси максимумът. Аз съм максималист човек", допълни още Станков.

"Зная го желанието на всички фенове на Локо и болката им за повече български играчи. Но да ви кажа честно, не се намират толкова лесно българи. Виждате, че трудно се правят и трансфери на българи в чужбина. Но аз мисля, че при добро желание, с гледане на много мачове и добра преценка може да се търсят играчи в по-ниските дивизии".

"Все още в България има добри футболисти. Някои са недооценени, други не са могли да намерят път на по-високо ниво поради различни причини. Трябва да се обърне и сериозно внимание към младите футболисти в школата. Да се дава път на младите играчи, които са собствено производство. Трудни са нещата, но трябва да се опитва. Школата, в сравнение с периода, в който бях аз, има по-добри възможности за работа. По-добре е организирана. От периода, в който бях аз, има много голяма разлика в положителна посока", завърши бившият наставник на смърфовете в периода 2013/14.
Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 20.02.2019 г.
+2
 
 
4-то? Я пак? Скоро ще станем с 20 точки повече от вас, ти ми говориш да ни минете в класирането! Ей, мноог си прост! Та не виждаш ли, че всички отбори над вас са порязвани, за сметка на първите три! Тогава - как ще се качиш на 4-то място?
-4
 
 
Това че някой искал повече български играчи е някакаква натрапена измислица! Хората искат качествени играчи, които да гледат на терена, а не събрани от кол и въже такива. Чужденци има много в много наши отбори, а за чужбина да не говорим. Там 2/3 от играчите са чужденци. Но играят. Когато отбора играе , бие и постига целите си, никой няма да гледа, дали футболистите са българи или чужденци. Да, добре е да има и наши, но преди това трябва да се построи база и хубав стадион! Тогава можем да чакаме и наши юноши. Сега просто няма или ако има, те бързо бягат навън. Това ръководство е крайно време да започне да реагира остро на съдийските брадви срещу Локомотив, защото ако ги припомним подробно и сметнем отнетите точки от "съдийски грешки" сега Локото щеше да е твърдо на 4-то място! Ръководството обаче не обелва и дума за това и този факт дава смелост на съдиите да ни режат още повече! Крайно време е това мълчане да спре !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: