ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо с впечатляващ обрат срещу Септември, добрата серия продължава
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:19 / 22.09.2018Коментари (9)9505
© Plovdiv24.bg
Локомотив (Пловдив) постигна обрат и победи Септември от 0:1 до 3:1 в мач от 9-ия кръг на Първа лига, който се игра на националния стадион "Васил Левски" в София. Анте Аралица (31), Бирсент Карагарен (52) и Асен Георгиев (79) се разписаха за черно-белите, които за първи път през сезона вкарват повече от две попадения в един двубой.

Успехът бе втори пореден за възпитаниците на Бруно Акрапович, които са в серия от 3 поредни мача без загуба. Локо вече е с актив от 16 точки, колкото има и четвъртият в класирането Берое.

Дебют за "смърфовете" направи новото попълнение Ален Ожболт, който влезе на смята през второто полувреме.

Още в 6-ата минута Локо отправи точен удар към вратата на домакините. Това стана след центриране в наказателното поле, където капитанът Бирсент Карагарен засече с глава, но не успя да затрудни вратаря Валентин Галев.

В 17-ата минута Анте Аралица отправи силен удар с десния крак, при който топката профуча опасно покрай гредата и излезе в аут.

Само две минути след това Септември откри резултата. Борис Галчев пусна пас към Асен Чандъров, който изведе Ишмаел Байду сам срещу Мартин Луков и нападателят вкара първия си гол за сезона - 1:0.

В 31-ата минута Локо успя да изравни резултата. Парвиз Умарбаев центрира с левия крак от фаул и Анте Аралица засече с глава от 3-4 метра. Топката се удари в земята и влезе в десния ъгъл на вратата на Галев за 1:1.

Шест минути по-късно пловдивчани имаха претенции за дузпа. Бирсент Карагарен напредна по десния фланг и почти от аутлинията върна назад към Димитър Илиев. Той стигна първи до топката и опита удар, когато бе блокиран от Фабиано Алвеш. Съдията Никола Попов обаче отсъди фаул в нападение и даде жълт картон на Димитър Илиев.

В 52-ата минута "смърфовете" стигнаха до пълен обрат в резултата след перфектна атака. Анте Аралица изведе с глава Димитър Илиев, а атакуващият халф преодоля технично двама бранители и отправи удар. Вратарят Валентин Галев спаси, но притичалият Бирсент Карагарен бе точен при добавката за 1:2.

В 65-ата минута късметът помогна на Локо да запази преднината си. Борис Галчев центрира от фаул в пеналта на гостите, където Иван Стоянов засече с глава, а топката рикошира в напречната греда и излезе в аут.

В 79-ата минута черно-белите предрешиха крайния изход от мача с трети гол. Това стана след центриране от корнер на Бирсент Карагарен. Топката бе пратена на близка греда, където Асен Георгиев от трудна позиция я засече с глава в горния ляв ъгъл на Валентин Галев за 1:3.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Милош Петрович, Стивън Езе, Асен Георгиев, Йосип Томашевич, Парвиз Умарбаев (54- Игор Банович), Янко Ангелов, Абделхаким Буна, Бирсент Карагарен (81- Ален Ожболт), Анте Аралица (90- Елитон Жуниор), Димитър Илиев.

Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 23.09.2018 г.
0
 
 
Къв обрат, какво 4-то.. играем на магия.. Тия "победи" ше ни излезат през носа - и тогава ще има вън Арапович и ше хвърляме пак камани по него, вън Клошарски.
+1
 
 
Само ЛОКО! к*р за ЛЕВСКИ, к*р ЗА ЦСКА, к*р ЗА ЛУДОГОРЕЦ И РАЗБИРА СЕ к*р ЗА ЖЪЛТИТЕ СКУМРИЙ! ЛОКО И ВОДКА ДО ГРОБ!
0
 
 
Честита победа! Какво стана, ще гоните ли Крущарски?
+1
 
 
Честита поредна победа на пловдивчани!
+2
 
 
браво на момчетата,това е пътя да се върнат хората на стадиона
+2
 
 
Браво момчета.Играйте за Локо ПД все по силно.само.....
+2
 
 
До кога съдиите ще се подиграват с Локо.Колко картони и колко фала не дадоха,колко жълти картони не дадоха на Септмври.Трябва да ги посъветват с винкели и да ги видим тогава
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: