ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Изгряващата звезда Ияд Хамуд: Първо отидох в Ботев, но ме върнаха и така почнах в Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:35 / 28.03.2019Коментари (12)8402
©
Една от новите надежди на българския футбол - Ияд Хамуд даде интервю за "Домът на футбола" в ефира на Диема спорт. "Баща ми е ливанец, майка ми е българка. Роден съм там, живял съм в Ливан, обичам да си ходя в Ливан да се виждам с роднини, хубава страна е", коментира 17-годишният Хамуд.

"Винаги играех в Ливан в квартала с приятелите и братовчедите ми, подписах с Локомотив Пловдив, първо бях на стадиона на Ботев, но те ми казаха да дойда след седмица. Отидох в Локо и те ме приеха, оттам ми тръгна кариерата", добави той.

"Седмица преди дербито имахме контрола с мъжете, играх в контролата, представих се добре, не очаквах, че ще бъда в групата, викнаха ме за дербито, исках да играя, да вляза в края, но започнах титуляр, беше неописуемо. Имам 3 мача в А група и 3 победи, предложиха ми договор, но имаше предложение за мен от Англия нямаше как да играя, останах на скамейката, исках да отида в чужбина и се получи. Бях на проби в Арсенал в Гърция, също в Стоук Сити и Шефилд Уензди, подписах с тях", спомня си той участието в дербито на Пловдив между Локо и Ботев.

"Беше ми доста трудно, нова среда, нови хора, нов футбол, тренировките са много по-трудни, първите месеци ми бяха трудни, но от клуба ми помогнаха, всичко е наред там, нищо общо с тук, вкарвам голове. В свободното си време играя на плейстейшън с приятелите", добави Ияд Хамуд.

"Събират ни с мъжете, тренираме заедно, надявам се, да започна да играя там. В първенството ни остават 5 мача, имам 13 гола в първенството и 1 за Купата, надявам се да стана голмайстор там, както и да станем шампиони", коментира Хамуд амбициите си в първенството.

"Радвам се, че започнахме с две победи, във втория мач беше повече на битка, доволен съм от работата с Ангел Стойков, надявам се, да се класираме за Европейското. Гледам да се развивам, работя всеки ден", добави националът.
Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Звезда ...? Хамиджи яко блести, много титли и медали, браво на момчето, направо в Реал да го взимат и ще стане шампион с тях :) хи хи хи разсмяхте ме с тези звезди :)
-4
 
 
Селските едно време са върнали Стоичков! После освободиха и М. Камбуров....сега и Хамуд, който ще стане футболист от световна класа! Големи спецове са там:::))))Е, сега взимат Еролин Кючуков . Те това е звидЪ:::)))
-1
 
 
Ами те Бутяфъ приемат само завършени звезди като Роналдо Меси Марадона.....
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 28.03.2019 г.
-1
 
 
те Ботев Стоичков върнаха та теб ли няма да върнат .съде Локо !
+2
 
 
Дерзай Ияд догодина ще те пуснат и при мъжете на Уензди,а оттам пътища много:)Успех
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: