ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Камбуров: Крушарски хабер си няма от футбол, с него не мога да имам конфликт
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:43 / 16.01.2019Коментари (13)8684
© Plovdiv24.bg
Легендата на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров направи интересно изявление относно това какви са отношенията му със собственика на черно-белите Христо Крушарски.

"Разбра се, че следя какво се случва в Локомотив. Имам много приятели, с които си говорим за отбора, когато се прибирам в Пловдив. Но няма да ги коментирам, имат си ръководство, те си знаят най-добре, какво да правят. Аз отдавна не съм вътре в клуба и не искам да коментирам нищо", заяви Императора в интервю за "Меридиан мач".

"Аз не мога да имам конфликт с Крушарски. Аз мога да имам конфликт с хора, които разбират от футбол. А Крушарски хабер си няма от футбол. Така че това е – както на раздяла той ми пожела да съм жив и здрав, така и аз на него. Безразличен ми е. Но конфликт с този човек няма как да имам“, каза още голмайсторът.
Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не е задължително собзвеника да разбира от футбол.Каламбурче,не забравяй,че ти е давал хляб.Най лесно е да се излагаш,постоянно.
+2
 
 
Камбуров, престани да се излагаш.Крушарски какъвто и да е, дава свои пари за футбол , а ти само си взимал.Когато започваш да даваш и видиш колко некадърници ,а алчни футболистчета има ще го разбереш.Стой си в Берое и псувай Локомотивци пък чакай бенефист в Любимец.От най великия в Локото се превърна... ти прецени ,но с тези изказвания май ти е трудно
0
 
 
Марто имаш уважението на локомотивци но не коментирай Локо ПД.От какво разбира Крушарски си е негова работа а и колко президенти в Бг разбират е друг въпрос.
-3
 
 
Крушара е,като Самуила.Парашутисти пуснати от Бойко,които са на футболна "каторга". Или снасят за футбол или снасят данъци.Един такъв се опита да намери трети вариант (Вълчо/Ветко) и му туриха пръста.Същото и с Цв.Василев..бяга в тъча и му туриха пръста и затова е сега в Белград. За сега послушни са Домуза и и чичо Венци,лилипута от Микре също слушка.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 16.01.2019 г.
-1
 
 
да са връща Коко и Анелия и да ги почвами. с тоя безпаричен клошар -до никъди няма да я докарами. в краин случай -потниците да зимат клуба . саде Локо !
+1
 
 
Забрави за Локомотив,гледай си Бероиту!
0
 
 
В случая Камбуров е напълно прав! Че не разбира от футбол Крушарски, така е. Това обаче не е проблема му. Проблема е, че не компенсира това с правилните хора , които да ръководят клуба! Малко собственици разбират от футбол, но доста от тях са назначили правилните директори, които разбират. В Локомотив не е така и точно от там идват проблемите!
-1
 
 
Много добър футболист и много дребен човек
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: