ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо отново резултатен, вкара 3 за трета поредна победа!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:22 / 17.03.2019Коментари (3)4382
©
Локомотив Пловдив победи Витоша с класическото 3:0 в последния мач от редовния сезон на Първа лига, който се игра на стадиона в Бистрица. Един Бахтич (66), Димитър Илиев (83) и Ален Ожболт (89) бяха точни за черно-белите, които играха близо час с човек повече заради червен картон на Михаил Милчев от Витоша.

По този начин възпитаниците на треньора Бруно Акрапович влизат в Група Б на втората осмица с актив от 35 точки.

Както Plovdiv24.bg още вчера информира своите читатели, съперници на Локо в групата ще са отборите на Славия, Дунав и Септември.

Това бе трета поредна победа за "смърфовете" в първенството, като головата им разлика в последните 3 двубоя е 11:2.

Локо стигна до опасно положение в мача още в 6-ата минута. Един Бахтич изпълни фаул от малък ъгъл и докато защитата на домакините очакваше центриране в пеналта, топката се насочи под напречната греда, но вратарят Християн Василев изби в корнер.

20 минути по-късно домакините имаха претенции за дузпа. Ивайло Лазаров влезе в наказателното поле, където падна, след като Янко Ангелов изби топката. Съдията Георги Кабаков обаче прецени, че няма нарушение и даде знак играта да продължи.

В 33-ата минута Локо остана с човек повече. Димитър Илиев се пребори за една топка в центъра и пусна прекрасен извеждащ пас към Един Бахтич. Халфът се откъсваше сам срещу противниковия вратар, когато бе фаулиран от Михаил Милчев пред пеналта. Георги Кабаков показа директен червен картон на бранителя, а Димитър Илиев изпълни отсъдения фаул с шут над стената в аут.

В 65-ата минута Буна подаде към Димитър Илиев на дузпата, откъдето капитанът отправи шут, но защитник на Витоша изчисти пред голлинията.

Секунди по-късно Локо откри резултата след чудесна многоходова комбинация. Димитър Илиев почти от аутлинията подаде към Анте Аралица, който веднага продължи към Буна на другия фланг. Последва пас към Есин Бахтич, който финтира един бранител и с левия крак прати топката в мрежата за 0:1. Това бе трети гол за австриеца от общо 4 мача за Локомотив.

В 80-ата минута Витоша можеше да се върне в мача. Бившият футболист на Локо Четин Садула овладя пред наказателното поле и отправи бомбен шут, но в гредата.

В 83-ата минута пловдивчани окончателно решиха двубоя с втори гол. Димитър Везалов изведе с 30-метров пас Ален Ожболт зад защитана на домакините. Словенецът не прояви егоизъм и пусна топката покрай вратаря, а на метър пред голлинията Димитър Илиев я вкара в опразнената мрежа за 0:2. Домакините претендираха за засада, но от повторенията се видя, че тя е покрита от бившия футболист на Ботев (Пд) Георги Купенов.

Минута преди края Ален Ожболт се добра до топката след грешка в отбраната на домакините. Словенецът изскочи сам срещу вратаря, финтира го и с левия крак вкара за окончателното 0:3.

Локо игра в състав:

Мартин ЛуковМилош ПетровичДимитър ВезаловСтивън Езе, Абделхаким Буна, Момчил Цветанов (85- Йосип Томашевич), Игор Банович, Янко Ангелов (57- Парвиз Умарбаев), Един Бахтич, Димитър ИлиевАнте Аралица (78- Ален Ожболт).

Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 17.03.2019 г.
0
 
 
Аууу, какъв грандиозен успех, последните 3 мача майна голова разлика 11:2. Е и, достатъчно за шампионска лига ли що ли, или само за 8-мо място в Първа лига.
+3
 
 
Крушарски....искай смяна!!! Недей да обясняваш какви класирания имал Локомотив. Щото и шампиони сме били и в Уефа аме играли и стдионът е бил пълен селтак. Или постигай успехи или се махай!!!!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 17.03.2019 г.
0
 
 
браво ,пак бес никаква игра зехме победа. Крушарски: Локо Пловдив е най-интригантският отбор, в който съм работил ! саде Локо
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: