ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сашо Станков: Не съм за малко в Локомотив, но при добра оферта от чужбина, бих заминал
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:12 / 28.02.2019Коментари (3)4755
© Plovdiv24.bg
Най-новият съветник на Христо Крушарски по футболните въпроси в Локомотив - Александър Станков, даде обширно интервю за предаването "Домът на футбола" по Диема спорт. Специалистът коментира кои са най-належащите задачи в клуба и как ситуацията на Лаута трябва да се промени.

"Има доста разлики, много хора, с които съм работил ги няма, но има и такива които са тук, за да се запази иддентичността на този клуб. Искам да наблегна на работата с ДЮШ, искам да помогна при подрастващите в Локомотив Пловдив, да се наблегне на младите футболисти, да се обръща повече внимание на собствените кадри, не е невъзможно, оптимист съм за това начинание. Не съм прекратил треньорската си кариера, с господин Крушарски сме се разбрали, ако има оферта за мен от чужбина, която да ме удовлетворява, бих заминал. Не съм за малко в Локомотив, имам идеи, Славия доказа, че това не е невъзможно, защо да не е възможно и в Локомотив. Трябва да заложим на младите български футболисти, всеки говори на тази тема за младите футболисти, но никой не прави нищо", заяви Александър Станков.

"Аз идвам в Локомотив да помогна, но фукцията на старши-треньор не трябва да се коментира, нямам намерение да ставам старши-треньор на Локомотив, няма как да стане. Такава ни е договорката, аз ги решавам нещата, но няма да бъда поставен под такъв натиск, трябва да е ясно на всички, на медии и на хора, които се вълнуват в Пловдив".

"Обичам мъжки разговори, очи в очи, някой път да се повишава тон, друг път да се говори спокойно. И Чавдар Цветков, и Христо Бонев, и Атанас Узунов, които са дълги години в Локомотив, ако работят заедно могат да се получат големи неща. Исках да видя ситуацията с ДЮШ, при работата на треньорите няма проблеми, но условията за младите като терени не са добре, ще има огромни подобрения за работата с тях. Текат разговори за направата на нови 3 тревни терена, на които да тренират юношите на клуба".

"Акцентът е към първия отбор, но школата няма да бъде на заден план. Първият отбор не се представя добре на този етап, феновете не са доволни, очакват по-добри резултати, направихме сбирка преди няколко дни, трябва да завършим с максимален брой точки преди разделянето на първа шестица и втора осмица, има поставени задачи и трябва да се изпълнят. Треньорът трябва да си подготви отбора спокойно, всеки има задачи, за да няма размиване на отговорностите, за да има отговорности, всеки да се концентрира върху работата си по поставените задачи".

"Бруно Акрапович го познавам от 4-5 дни, всеки треньор си има собствен стил на работа, наблюдавал съм няколко тренировки, всеки треньор си е специфичен и си има определен стил на работа, той е треньорът на отбора, лицето на отбора".

"Винаги е имало напрежение между чужденци и българи, не трябва да седят нещата по такъв начин, този филм съм го гледал, Симеон Райков не е трябвало така да реагира, винаги има вратички да излиза информация от клуба, по-важното е какво казвам аз, какво казва треньорът, но не трябва да изтича информация от клуба", добави той.

"Ще се преследват и двете цели, седмото място не е невъзможна цел, футболистите имат задачи, знаят какво трябва да преследват, Купата е приоритет за отбора, и двете цели са трудни, но не са невъзможни, и двете ще се преследват от Локомотив. Изикванията трябва да са високи и реални", каза още Станков по повод целите пред Локомотив.
Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Тоя вчера дойде в катуна и почна да мисли как да се изниже..При добра оферта от чужбина...?? Кой да ти прати оферта бе-Ливърпул,Байерн, Челси? За това и циганите никой не ги харесва- не само че крадат,ами и лъжат тъпо! То да бе измислил нещо друго,ама -добра оферта от чужбина? Алоооо, шльокоо,хващай си пътя към София,че само след месец ще се чудиш и маеш..
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 28.02.2019 г.
-2
 
 
бай станков , виж какви играчи само сабраха жалтити , пък ний само бабирици от 4 група на харватия босна и сърбия
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: