ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Лаута отново непревземаема крепост! Локо нанесе първа загуба на Левски!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:53 / 16.09.2018Коментари (10)13386
Локомотив Пловдив победи Левски с 1:0 в героичен двубой от 8-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Точен за домакините бе хърватинът Анте Аралица в 14-ата минута.

По този начин черно-белите нанесоха първо поражение на "сините" от началото на сезона и вече заемат 5-о място в класирането с актив от 13 точки. "Смърфовете" спазиха традицията от последните няколко години да не губят от Левски на Лаута, като са в серия от 6 поредни такива срещи, в които активът им е 3 победи и 3 равенства, показа справка на Plovdiv24.bg.

Първата интересна ситуация в мача бе в 13-ата минута, когато футболистите на Локомотив претендираха за дузпа. Анте Аралица овладя и отправи удар към вратата, а топката се удари в ръката на Холмар Ейолфсон, но съдията Станислав Тодоров прецени, че няма нарушение на правилата.

Минута по-късно Локо откри резултата. Това стана след брилянтно центриране на Парвиз Умарбаев към наказателното поле, където Анте Аралица засече с глава и прати топката в долния десен ъгъл на вратаря Мартин Полачек за 1:0.

В 21-ата минута Игор Банович получи контузия и в игра за черно-белите се появи Димитър Илиев. В следващиге минути футболистите на Левски създадоха няколко опасни атаки, но до удар, застрашаващ Мартин Луков, така и не се стигна.

В 56-ата минута капитанът Бирсент Карагарен направи опасен пробив, като стигна до аутлинията и опита да подаде към голмайстора Анте Аралица, но без успех.

През последните 20-ина минути от мача се игра предимно в наказателното поле на "смърфовете", които успяха геройски да удържат на натиска.

В 83-ата минута бившият играч на Локо Аймен Белаид удари без топка в наказателното поле Анте Аралица, но ситуацията отново бе подмината от съдийската бригада.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Милош Петрович, Асен Георгиев, Стивън Езе, Йосип Томашевич, Игор Банович (24- Димитър Илиев), Янко Ангелов (88- Вилим Посинкович), Парвиз Умарбаев (62- Елитон Жуниор), Абделхаким Буна, Бирсент Карагарен, Анте Аралица.

Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Густо майна филибето.....на Тримона пу.....ки фраш.....а по калдъръма гъч от жълти педер.....аси.
+1
 
 
Да играем стратегически и не до толкова красив футбол, да разчитаме на късмет, да правим грешки, да никой не ни харесва, да но не ни Пука ! С този бюджет момчетата са супер - имат черно-бялата идея и се получава! Изненада че съдията не помогна на говедата ама нищо :D айде наздраве ;)
0
 
 
Отбора постепенно се стикова и играем по-добре от мач на мач,Локоо але алее-Назраве Локомотивци!
+4
 
 
Тия говеда си ги бием вече, за добър ден! И там и в Пловдив! В същност, кой друг отбор ги е бил толкова и толкова редовно? Перфектно изигран мач от страна на Локомотив! Само принудителните смени в отбора на пловдивчани дадоха някакъв шанс на говедата. Иначе преди смените бяха обезличени тотално! Поредна, голяма победа! Браво черно-бели машини! Жълтите селяни ги искам тихи! Те с Левски обикновено играят женската роля! Само вижте, колко победи има Локото над говедата през последните 8 години? Колко в София и колко въобще? Селянките да кажат и те колко имат::)))) Честита победа на Пловдив!
+5
 
 
Винаги съм казвал ,че за една победа се изисква максимална концентрация и борба за всяка педя терен.Вижда се че футболистите не са кой знае каква класа,няма какво да се залъгваме, но когато играят на върха на възможностите,е друго и резултатите не закъсняват. Честито локомотивци!
+7
 
 
Наздраве и честита победа на всички локомотивци!Колко ми е сладка грапичката!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: