ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо излезе с позиция относно "конфликта" между Акрапович и Божинов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:28 / 27.02.2019Коментари (1)4193
©
Ръководството на Локомотив Пловдив излезе с официална позиция относно информацията в медиите за конфликт между треньора Бруно Акрапович и нападателя на Левски Валери Божинов преди мача между двата отбора на 17 февруари.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Днес за пореден път бе направен опит за дестабилизиране на клуба, чрез тиражиране на лъжи. Тази сутрин в медиите бе разпространена информация, според която старши-треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович е влязъл в конфликт с Валери Божинов преди срещата между Локомотив и Левски на 17 февруари.

Искаме категорично да заявим, че разпространяваната от печатни и електронни медии информация е абсолютна лъжа, към която клубът няма как да остане безучастен.

Какви са фактите:

Лъжа първа, цитат: "Валери отишъл да се види с доктора на пловдичани Константин Павлов, с когото били добри приятели. Двамата разговаряли, когато Акрапович ги видял и побеснял. Той наредил на лекаря да прекрати разговора, а Божинов му отговорил.“

Истината: Доктор Константин Павлов изобщо не е разговарял с Божинов, в момента, когато старши-треньорът на Локомотив и играчът на Левски са си разменили няколко реплики.

Лъжа втора, цитат: "Двамата разговаряли, когато Акрапович ги видял и побеснял. Той наредил на лекаря да прекрати разговора, а Божинов му отговорил.“

Истината: Старши-треньорът на Локомотив и Божинов се разминават в коридора, а играчът на Левски пръв подхвърля реплика към Акрапович, на която той отговаря и двамата си разменят още няколко изречения.

Лъжа трета, цитат: "Двамата допрели главите си“

Истината: Не е имало агресия от страна на старши-треньора на "черно-белите“, още по-малко съприкосновение между него и Валери Божинов.

Лъжа четвърта, цитат: "Намесата на хора от двата щаба и особено тази на Александър Тунчев спряла ескалацията на напрежението.“

Истината: "Изобщо не съм бил там, когато господин Акрапович е разговарял с Валери Божинов. С него е бил другият помощник Желимир Теркеш.“, коментира Александър Тунчев и изрази възмущението си по повод разпространените измислици.

Доктор Константин Павлов пък уточнява, че действително се е видял и разговарял с Валери Божинов, но това е станало малко след пристигането на отбора на стадиона: "Валери дойде при мен, поздравихме се, казахме си няколко изречения и това беше.Малко по-късно ги видях, че разговаряха с г-н Акрапович, но бях далече от тях. По никакъв начин не личеше двамата да са в конфликт.“, разказа доктор Павлов.

Безкрайното си учудване от абсурдните публикации, замесващи старши-треньорът на Локомотив в измисления скандал, изрази и администраторът на клуба Тома Цилев, който също е бил свидетел на кратката среща между Акрапович и Божинов.

Самият старши-треньор на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович е лаконичен: "Държа да се знае,че написаното е абсолютна лъжа.“

На финала остава въпросът кой печели от тиражирането на лъжливи информации? Защото смятаме, че на всички е ясно – губещите от подобни груби манипулации са несъизмеримо повече.
Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 27.02.2019 г.
+2
 
 
Тъпаци, всичката я свършихте, та сега с онзи палячо ше се занимавате.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: