ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо няма да играе в Европа, Левски най-после победи на "Лаута"
Автор: Стойчо Генов 21:51 / 21.05.2023Коментари (103)9209
Локомотив Пловдив няма да играе в Европа от новия сезон, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана факт, след като черно-белите загубиха от Левски с 0:3 двубоя от втория плейофен кръг в първата шестица, който се игра на "Лаута".

Рикардиньо (36), Ивелин Попов (40) и Филип Кръстев (81) бяха точни за гостите.

Така 3 мача преди края на сезона "смърфовете" останаха с 50 точки и изостават на цели 8 точки от четвъртия Левски. Победата е първа за Левски след 11 поредни гостувания без успех на "Лаута" (10 в шампионата и едно за Купата на България). Две от попаденията тази вечер обаче дойдоха след много груби грешки на локомотивци.

"Сините" бяха по-активният отбор през първото полувреме, но първият точен удар в мача бе за Локомотив и дойде чак в 31-ата минута. Бабакар Дион получи топката около границата на наказателното поле и шутира, но Пламен Андреев спаси.

Малко след това Левски реши мача с два бързи гола в рамките само на 4 минути. Първият дойде след изключително груба грешка на Илко Пиргов. Той получи топката от Мартин Паскалев, но вместо да я изрита напред, опита да фитнира Уелтън и Рикардиньо. Последният ме я отне и я вкара на празна врата за 0:1.

В 40-ата минута Левски удвои преднината си. След центриране от корнер Андриан Краев засече с глава, а Илко Пиргов успя да избие. Топката отиде при Ивелин Попов, който от 2-3 метра се разписа за 0:2. Ситуацията беше преразгледана от VAR, при което се видя, че Хорхе Сегура е покрил засадата и попадението е редовно.

В 68-ата минута гостите бяха близо до нов гол. Ивелин Попов пусна извеждащ пас към Уелтън. Бразилецът навлезе в наказателното поле и стреля към далечния ъгъл, но нацели гредата

В 81-ата минута локомотивци направиха още един подарък на своя съперник. Хархе Сегура опита пас назад, но вместо към негов съотборник топката се озова във Филип Кръстев. Той напредна и с техничен удар покрай Илко Пиргов се разписа за 0:3.

Локо игра в състав:

Илко ПирговДжовани Трупе, Мартин Паскалев, Хорхе Сегура, Матеус, Георги Каракашев (46- Петър Витанов), Пиер Зебли, Христо Иванов (62- Ерик Сорга), Бабакар Дион (84- Иван Михайлов), Димитър ИлиевДжовани (85- Петър Андреев).

Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Martin1
премахни филтъра

+4
 
 
Абсолютни жалкари !!! след лудогорец и на говедата полапаха. Циганките са к*р*ите на първата шестица! СРАМ СА ЗА България с това лягане!!!
+5
 
 
Няма толкова жалки пу*ки. То бива дупене ама чак толкова явно не бива. Нагъзиха се на лудогорец , нагъзиха се и на говедата. Говедата им пускат циганите да влезнат в топ 6, а сега жалките пу*ки им плащат с лихвите за да могат говедата да докопат Европа. Срам за България са затова цяла България ги ненавижда!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: