ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Бонев: Показателен е фактът, че сме трети по публика
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:39 / 27.02.2023Коментари (26)5579
© Plovdiv24.bg
Почетният президент на Локомотив Пловдив и легенда на българския футбол Христо Бонев коментира победата над Локо (Сф), която е първа за пролетта, както и последните процеси в клуба около завръщането на Хросто Крушарски в управлението.

"Много положително отношение и на Христо Крушарски, и на Адам Сотков след тези неприятни моменти за акции, ръководство… Събраха се, подадоха си ръка, за доброто на Локомотив. Това всички нас отстрани ни радва. Бъдещето на отбора е ясно. Цялата спортна власт е в ръцете на Александър Томаш и той, както каза Крушарски, ще насочва пушека от един комин“, сподели пред "Тема спорт" Зума.

"Ако някой в началото на сезона, след всички процеси и промени, включително и сега зимата, ми беше казал, че след 21 мача ще имаме 37 точки, нямаше да му повярвам. Сега ни напуснаха основни играчи като Бирсент Карагарен и Райън Бидунга. Беше трудно за вярване, че толкова бързо ще се изгради нова схема, нов стил на игра, със сътезателите, които идват. Така впрочем бе и през лятото със селекцията, която тогава бе направена. Но мачът с Локо София показа, че макар и бавно нещата вървят към добре. Въпреки трудната победа всички сме много радостни", допълни Футболист №1 на Пловдив за ХХ век.

"Разправиите нямат нищо общо с ръководенето на един футболен клуб и това се видя за пореден път. Фактът, че сме трети по посещаемост в Първа лига е показателен. Това още веднъж демонстрира голямата любов на нашите привърженици. Черно-бялата общност може да е щастлива. Стадионът напредва и те се "отплащат“ подобаващо“, категоричен бе Христо Бонев.
Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 27.02.2023 г.
+2
 
 
Вечно изнасилван от баща си къде си мишко умряла покажи се на светло дърт пръч на 60 г. Където само коментира дори и на мачове не ходи жълт сопол 6 пляс в дивидия отраз!
+2
 
 
Зума благодарим ти ,че никога не напусна Локо пд.Благодарим ти за всичко което правиш за Локо пд.На някои не им харесва ,че сме трети в класацията по посещаемост ,но това са резултатите .Само Локо пд.
+2
 
 
При условие, че 60 % от мачовете бяха в делнични дни. Над 5500 човека срещу ЦСКА, Пълен стадион срещу Лудогорец. ЦСКА реално са втори единствено заради дербито с Левски. А там половината бяха левскари.
0
 
 
Трети по посещаемост е спорно.Трудно събирате 2000,ако не е дерби.Скоро като стане Колежа ще видим.
-2
 
 
На Бонев коментара е : дай да ти го отпоря ,ама пред хората ще казваш ,че ти си ме ебал,тъп албански гъза.
-1
 
 
Това малко като едноок да се пъчи пред слепи
+2
 
 
Това с броя публика не е никак важно и определящо. Публиката е на стадиона, когато има такъв, когато има условия и преди всичко, когато отбора играе добре , а публиката има какво да гледа. Днес имаш публика, утре нямаш. Просто е. Както казва Крушарски, има ли представление , добри ли са артистите ще има какво да се гледа. Затова темата с това кой-колко според мен е крайно неуместна. Живеем в трудни времена и това също не е без значение.
+1
 
 
Бат Ице иаме три основни цели до края на сезон - 3/4 място и класиране за евротурнирите, бой над индианците в техния дом в Коматево и завършване на Южната трибуна на стадиона красавец. Друго нещем, ние сме скромни черно-бели пловдивчани. Само Локо и жълти индианци.
на 27.02.2023 г.
+3
 
 
Преди много години вестник "Спорт" беше публикувал изследване,в което беше класирал Локомотив Пловдив,с най-многобройна публика между отборите в страната.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: