ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Крушарски: Не виждам Локомотив да има проблеми! Защо да ходим в Турция и да няма с кого да играем?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:44 / 21.12.2023Коментари (4)7674
©
Собственикът на Локомотив (Пловдив) - Христо Крушарски даде интервю в Спортното шоу на Дарик радио.

"Можете да ме представите като кандидат за Българския футболен съюз. Не виждам Локомотив да има проблеми, повечето проблеми ги създавате вие, като говорите. Аз се казвам Христо Крушарски и съм в Локомотив Пловдив от 8 години. Каквото е имало, няма да изчезне. Какво искате сега? Да правим шоу ли?“, започна той.

"В Локомотив Пловдив положението е тихо и спокойно. Хората си почиват и чакат новия сезон да си свършат работата. Вие, левскарите в Дарик радио, май не знаете как се готвеше Левски преди години. Защо да ходим в Турция и да няма с кого да играем? Каквото стане, ще го разберете като стане“, продължи Крушарски.

"В българското първенство не знам да има играчи, които да са направили такова впечатление, че някой да ги иска. Това си е въртеливо движение, което никой не може да спре. Всеки футболист си има договор. Футболистите са най-глезените в тази световна йерархия. Имат само права, задълженията им са единствено да играят.“

"От звездите, които минаха през Локомотив, къде играят? Азербайджан, леле майко. Нивото е Азербайджан, така ли да разбирам? Не знам някой да е търсил някой футболист в България. Ние само предлагаме, футболистите в България никой не ги търси. Аз спирам да предлагам футболисти от Локомотив Пловдив. Така да ги предлагат, да ги продаваме на кило, това вече свърши. Който иска да се връща, да се връща."

"Има за мен оферти само. Айде да спрем дотук с информацията за Локомотив. Говорете си, аз вече спирам да говоря за Локомотив Пловдив“, завърши Христо Крушарски.
Още по темата: общо новини по темата: 657
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Отново Крушарски коментира с език който не подхожда на феновете на ЛОКО.Завръщането му е свързано с поръчки и изгода.Защо се скри преди това?Така действат партийните кадри.
0
 
 
Нагъл селски комуняга, партиен секретар и бивш доностник. Това е всичко което ти трябва да знаеш за тоя кретен.
+2
 
 
Същата категория като Венци Стефанов…. Функционер на БФС и БКП в едно. Нагъл лъжец, който хванаха да разпределя спуснат бюджет и от анонимен селянин стана известен селянин. Локо Пловдив постига резултатите си въпреки този мазен партиец, а не заради него. С парите, които му даваха толкова години направи ли двата обещани терена за школата? Построи ли нещо със собствени средства (освен базата в родното му село Говедарци). Сега като видя, че ГЕРБ са договорили още бюджет и за двата стадиона и се “завърна” на 100%, за да пробутва подизпълнители безкрай. В същото време, заради неплатени заплати направихме серия от 6 смешни мача и загубихме основни футболисти. Тъпак паразитен е този. Сега на Перуката наследник се гласи само, за да разхвърлят на изборите гласуващите клубове и да преизберат някоя БФС отрепка. Гнус.
0
 
 
Браво Круши. Факт е,че Крушарски е най големият кошмар на кривите глави. Отново им сипа на всички. Ако не знаете как ги пердаши наред, питайте индианците за Петата и 6те бахура. Те още не могат да сядат хахаха
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: