ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо завърши сезона на 5-о място след равенство при гостуването на ЦСКА 1948
Автор: Стойчо Генов 20:38 / 07.06.2023Коментари (7)4436
©
Локомотив (Пловдив) завърши с нулево равенство сезон 2022/2023 в Първа лига. Черно-белите и ЦСКА 1948 не успяха да си отбележат гол в двубой от последния кръг, който се игра на стадион “Витоша" в Бистрица и бе ръководен от Валентин Железов.

Така пловдивчани приключват на 5-о място в крайното класиране с актив от 54 точки, колкото има и шестият Черно море. Локомотивци обаче са с по-добри показатели в директните двубои от редовния сезон.

Още в 10-ата минута домакините създадоха отлична ситуация за гол. След дълго центриране към наказателното поле Радослав Кирилов засече с диагонален шут от воле, но младият вратар на Локомотив Кристиан Томов реагира отлично и спаси.

Четвърт час по-късно Петър Андреев опита прецизен шут с левия крак от 20-ина метра, при който топката отиваше под напречната греда, но вратарят на ЦСКА 1948 Генади Ганев изби атрактивно в корнер.

Малко преди почивката дойде най-чистото положение за Локомотив. Джовани бе изведен отляво в наказателното поле и шутира технично покрай вратаря Ганев. В последния момент обаче Даскалов пресече с шпагат пътя на топката 3-4 метра пред голлинията.

В 77-ата минута бе най-спорната ситуация в мача. Джовани изведе Бабакар Дион сам срещу вратаря на домакините и белгиецът с шут с левия крак прати топката в мрежата. Страничният съдия вдигна засада, която след близо 3 минути преразглеждане бе потвърдена от VAR.

Локо игра в състав:

Кристиан Томов, Йосип Томашевич, Хорхе Сегура, Мартин Паскалев, Матеус, Пиер Зебли, Кристиан Мендоса (83- Георги Каракашев), Бабакар Дион (90+1- Иван Михайлов), Джовани (90+1- Аксел Велев), Димитър Илиев, Петър Андреев (65- Христо Иванов).

Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Този Томаш не е вред.Локото намерил стила на игра през този сезон???Добре,че имаме добри футболисти и ти един,ти друг ни измъкваше от загуби.Дано новото ръководство да прогледне по-бързо,че ни чакат мъки и ядове с този спец.А и ако продадат Джовани,Матеус и Хоркаш ще я втасаме.Ама покрихме задълженията на Левски
+1
 
 
Въпреки всички неуредици в клуба- заплати, липса на управление, липса на школа, липса на адекватен, последователен маркетинг - ЛОКОМОТИВ се добра до 5-тото място Един умерен успех за отбора имайки предвид представянето през последните 25 години
-1
 
 
стиксе ,с оглед треньора и отбора сми пълен въс . добре чи есента зехме някоя точка повичи . саде новити сопствиници мангизлий саде локо
+2
 
 
5-то място е супер с оглед на бюджета, треньора и други подробности, за разлика от най-скъпото 10-то място в историята на световния футбол със 17 милиона бюджет срам за Коматево. Ама така е след ПЕТАТА няма какво друго да очакват, освен резили, селските труженици дето им раздават безплани билети.
+1
 
 
Пореден, голям успех за пловдивчани! Успех е, защото въпреки никаквото ръководство, бавене на заплати и слаб треньор , Локомотив завърши 5-ти в групата на най-силните. Браво! На кое място са феновете с неотбелязан гол на новият стадион и феновете с безплатни билети???
+1
 
 
Не ни трябват нови играчи, нов треньор ни трябва .Без тактика или с такова изнасяне на топката и бавно предвижване напред 20 м.и после отново връщане назад пък и до вратаря.Все едно не знаят ,че трябва и голове да се вкарват в тази игра.За смените не говоря,най-добрия ,младото момче изкара този малоумник.Просто нищо хубаво не ни очаква с този фалшив манекен
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: