ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо най-после зарадва феновете си с първа победа в плейофите
Автор: Стойчо Генов 21:40 / 02.06.2023Коментари (8)3808
Локомотив Пловдив най-после спря неприятната си серия и записа първа победа в плейофите от първата шестица, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Черно-белите надиграха Черно море с 2:1 в последния си домакински двубой за настоящия сезон.

Димитър Илиев (52) и Джовани (89-дузпа) се разписаха за пловдивчани, а Мишаел (76) е точен за "моряците".

Така възпитаниците на Александър Томаш останаха на 6-о място в класирането, но вече с 53 точки, една по-малко от варненци. В последния кръг Локо гостува на ЦСКА 1948, а Черно море приема Лудогорец.

В 18-ата минута дойде единственият точен удар към една от двете врати през първото полувреме. Велислав Василев се измъкна от опеката на "черно-бялата" отбрана и отправи удар с левия крак, но Динко Хоркаш спаси.

След половин час игра Джовани центрира от фаул към Хорхе Сегура, който засече с глава, но на сантиметри от гредата в аут.

Веднага след началото на второто полувреме Джовани осъществи впечатляващ ред покрай няколко играчи на Черно море и стреля, но неточно.

В 52-ата минута локомотивци откриха резултата. Влезлият на почивката Петър Андреев проби по десния фланг, след което центрира по земя към малкия пеналт. Там капитанът Димитър Илиев се измъкна от защитниците и засече с крак за 1:0.

Четвърт час преди края "моряците" изравниха резултата. След центриране от фаул към далечна греда Живко Атанасов от самата аутлиния върна топката с крак към малкото наказателно поле, където Мишаел засече с глава за 1:1.

Малко преди края на мача Димитър Илиев финтира Цветомир Панов в наказателното поле, след което бе фаулиран. Съдията Георги Димитров даде знак играта да продължи, а след дълго разглеждане VAR асистентите го привикаха сам да види ситуацията. Реферът промени решението си и отсъди дузпа. Джовани бе точен от бялата точка за 2:1. 

Локо (Пд)Динко Хоркаш, Джовани Трупе (60- Иван Михайлов), Хорхе Сегура, Мартин Паскалев, Йосип Томашевич, Георги Каракашев (46- Кристиан Мендоса), Христо Иванов (46- Петър Андреев), Пиер Зебли, Бабакар Дион, Джовани (90+6- Аксел Велев), Димитър Илиев.

Черно мореГеорги Георгиев, Живко Атанасов, Росен Стефанов, Виктор Попов, Цветомир Панов, Велислав Василев, Едгар Пашеко, Стефан Велев, Арлинд Дакай, Мазир Сула, Исмаил Иса.

Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Много зареждащо, бием с петима юноши черно море. В добавка имаме и Тодор Павлов, който е контузен. Юноша на Локо прави пробив , подава на юноша на Пловдивския любимец и ГООООЛ. Юноша на Локо е спънат в нак. поле и дузпа, бразилец я вкарва. Тези изречения никога не можеш да ги чуеш от умствено изостаналите от Източен 10- ШКОЛАТА В КОМАТЕВО Е МЪРТВА!!!!
+1
 
 
Това се случва за първи път, жълтите умствено изостанали индивиди не са се появили да говорят как се разпадаме, как цялото зло. което се случи на тях, сега идва в ЛОКОМОТИВ. Не че са поумнели, просто са ОТЧАЯНИ... Пловдивският любимец бие класния тим на черно море с ПЕТИМА ЮНОШИ ОТ ШКОЛАТА. Локо има два големи терена и един малък, в Коматево имат шест терена, но школата на ботевЪ е мъртва. ОТЧАЯНИ са умствено изостаналите и не са се излагали в темата с глупашката си мисъл, а най- лошото за ботевЪ тепърва предстои, Зингата знае как се фалира клуб...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: