ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Томаш: Вече трябва да бъда брутален! Ако не се получава, ще освобождаваме футболисти
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:44 / 02.05.2023Коментари (7)5163
©
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш призна, че е останал крайно недоволен от играта на своя отбор през второто полувреме в мача срещу Славия, който завърши 1:1 в София. Специалистът заяви в прав текст, че може да се стигне до освобождаване на футболисти.

Ето какво каза наставникът на черно-белите след края на мача на стадион "Александър Шаламанов":

Въобще не съм доволен от второто полувреме и от играта ни. През първото съм доволен - мисля, че Слевия не създаде нито една ситуация, а ние имахме 3-4.

Излизаме второто полувреме и ни вкарват гол от тъч. И след това не можем да продължим по начина, по който искахме.

Ние дойдохме да се надиграваме и да вземем мача. Но ни липсваше агресия през второто полувреме, губим лесно топката ... но това са неща, за които ще си говорим утре в съблекалнята.

Убеждавам се, че вече може би трябва да бъдеш брутален. Питах ги къде сбърках на почивката? Като им говорих съвсем нормално? Но това са нашите футболисти. Аз трябва да ги защитавам. Трябва да ги подкрепяме и вече ако не се получава - да освобождаваме някои. 

Ние държим съдбата в ръцете си, всичко зависи от нас. Надявам се да успеем да влезем в първата шестица. Ще имаме контузени и наказани за мача с Левски.

Имам футболист, който ще направи разлика в предни позиции, но още не можем да му оправим документите. Може би и за Левски няма да можем.

Не мога да кажа, че имаме спад в играта, но имаме вътрешни проблеми след зимната пауза.

Още по темата: общо новини по темата: 657
21.12.2023
01.09.2023
07.07.2023
09.06.2023
09.06.2023
07.06.2023
предишна страница [ 1/110 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Явно,че на по-предно пишещите,ги води емоцията "Локомотив"Това,което сме в момента е много.Защо забравяте,че в началото на първенството бяха освободени титуляри,а за капак и на полусезона.Отбор с облик на игра не се прави лесно,не е като да изпържиш яйца.Плюс това забавени заплати и т.н. и т.н.Най-лесно е да се правим на многознайци.Успех срещу "Левски"и без коментари къде ще се играе мача,там където и играхаЦСКА срущу ЧИСЛАТА.Ако мача не е на "Лаута",останалото е предателство спрямо ""ЛОКОМОТИВ"
+1
 
 
Освободи се сам бе смешник.Това ти беше тавана като отбор.Никакъв облик нямаме. Аз до момента по неграмотен от теб в Локомотив не помня.Нямаш достойнството сам да си тръгнеш.....
0
 
 
Томсш ти просто не можеш да ги наредиш. Не я разбираш майна тая пущина. 4-ти мач излизаш с 4 различни състава. Павлов 2 мача не е в рупата снощи титуляр? Каракашев и Иванов и за чеп за зеле не стават, а играят титуляри за сметка на Дион и даже Зебли понякога.Никаква тактика никаква агресия. Супер безличен футбол играем. Имаме добри играчи, но ти просто не можеш да ги наредиш и тренираш.
+1
 
 
Добри футболисти имаме. Томаш е за Б група треньор. Как го търпят нз. Нула тактика. Ритат за здраве.
+1
 
 
Като си ги наредил да изнасят топката с грешни подавания в нашето поле, не са ти виновни футболистите, спри да се оправдаваш с тях, тъпак! Ти досега трябваше да си го набиеш в главата, че такъв стил футбол с тези играчи не става. То не бяха експерименти първо със защитна линия на центъра, сега тръгнал да ми играе тики-така с грешни подавания в нашето поле. Томаш, съвземи се и си опичай акъла
-1
 
 
Виновни са ЖАЛТИТИ! 18000 гърла и незабравима атмосфера! Ние, феновете на Локо Пловдив кога ще направим нещо подобно? Пуснем 2-ма души с един билет, едвам съберем 3000-4000 хиляди... ЗАЩО БОГ НИ Е НАКАЗАЛ ТАКА??
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: